Přejít na obsah
Plavidla.cz

Pozor při servisování lodí v servisech !!!

Sullaco

Doporučené příspěvky

viktore, ještě jednou.

nahoře na noze by měl být větší šroub s plochou hlavou na obyč. šrouhovák nebo minci. mohl by u něj být nápis on - off, nebo release. votoč a hnátu zvedneš.

nebo nám laskavě sděl co máš za žentour a manuál se najde na netu.

bavit se o něčem, když se neví o čem, jaksi nemá smysl

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

http://www.yamaha-motor.com/outboard/parts/home.aspx

i ten autoelektrikář bude vědět prd co a kde je.

v odkaze se prokousej ke svýmu motoru, vlevo dej „electrical 2“ – je tam kabeláž, relátko čerpadla trimu a DVě POJISTKY

na „ power trim a tilt“ zase pod pozicí 58 najdeš šroub uvolnění hydrauliky, abys to mohl ručně vyklopit a někam dojet

ještě bych poklepal na el. motor pumpy, třeba jen visí uhlíky, když říkáš že cvaká relais a koukni, nejsou-li rozpojený přívodní kabely k čerpadlu (pod závěsem)

Odkaz ke komentáři

Jenom abych byl objektivní, málem jsem zapoměl. Cca před měsícem a něco mi volal p. Imramovský s tím, že pokud mám zájem, tak mi vymění na jejich náklady celou obvodovou gumu, kterou několikrát poničili. Slušně jsem poděkoval a odmítl. Když jsem se zeptal jestli zjistili kdo to udělal, tak to prý stejně asi nikdo neudělal, (takže nakonec já) a na můj dotaz proč už nekomunikovali tenkrát, kdy se stačilo omluvit, posypat si popel na hlavu a nějak bychom se domluvili, bez psaní na net atd mi bylo řečeno, že čekali až dorazí ta guma (půl roku). Můj upřímný názor je, že si spíše až nyní všimli zdejší diskuse. Takže tak. Upraveno uživatelem Sullaco
Odkaz ke komentáři

• 8 months later...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...