david Odesláno 15. Červen 2010 Sdílet Odesláno 15. Červen 2010 viktore, ještě jednou. nahoře na noze by měl být větší šroub s plochou hlavou na obyč. šrouhovák nebo minci. mohl by u něj být nápis on - off, nebo release. votoč a hnátu zvedneš.nebo nám laskavě sděl co máš za žentour a manuál se najde na netu.bavit se o něčem, když se neví o čem, jaksi nemá smysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Odesláno 16. Červen 2010 Sdílet Odesláno 16. Červen 2010 Jo jasně,jedná se o yamahu 50hp 4takt,r.v.1995,ale původně jsem sháněl autoelektrikáře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 16. Červen 2010 Sdílet Odesláno 16. Červen 2010 http://www.yamaha-motor.com/outboard/parts/home.aspx i ten autoelektrikář bude vědět prd co a kde je. v odkaze se prokousej ke svýmu motoru, vlevo dej „electrical 2“ – je tam kabeláž, relátko čerpadla trimu a DVě POJISTKY na „ power trim a tilt“ zase pod pozicí 58 najdeš šroub uvolnění hydrauliky, abys to mohl ručně vyklopit a někam dojet ještě bych poklepal na el. motor pumpy, třeba jen visí uhlíky, když říkáš že cvaká relais a koukni, nejsou-li rozpojený přívodní kabely k čerpadlu (pod závěsem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 17. Červen 2010 Autor Sdílet Odesláno 17. Červen 2010 (upraveno) Jenom abych byl objektivní, málem jsem zapoměl. Cca před měsícem a něco mi volal p. Imramovský s tím, že pokud mám zájem, tak mi vymění na jejich náklady celou obvodovou gumu, kterou několikrát poničili. Slušně jsem poděkoval a odmítl. Když jsem se zeptal jestli zjistili kdo to udělal, tak to prý stejně asi nikdo neudělal, (takže nakonec já) a na můj dotaz proč už nekomunikovali tenkrát, kdy se stačilo omluvit, posypat si popel na hlavu a nějak bychom se domluvili, bez psaní na net atd mi bylo řečeno, že čekali až dorazí ta guma (půl roku). Můj upřímný názor je, že si spíše až nyní všimli zdejší diskuse. Takže tak. Upraveno 17. Červen 2010 uživatelem Sullaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Odesláno 13. Březen 2011 Sdílet Odesláno 13. Březen 2011 Já si nechávám loď servisovat a zimovat u p. Jeníčka Jachtservis a jsem spokojen. Cokoli potřebuji udělat, tak najde tu nejlevnější variantu, žádné vydřidušství. A po dokončení prací je loď čistá a napastovaná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 13. Březen 2011 Sdílet Odesláno 13. Březen 2011 Já si na lodi dělám všechno sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jahoďák Odesláno 15. Březen 2011 Sdílet Odesláno 15. Březen 2011 Já radši taky. Sám si to člověk dycky udělá podstivěji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 15. Březen 2011 Sdílet Odesláno 15. Březen 2011 Já taky sám, za prvé mě to baví a zadruhé když si něco "zku...." tam můžu nadávat jen sám sobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 15. Březen 2011 Sdílet Odesláno 15. Březen 2011 (upraveno) Kuci, ja se k Vam taky pridavam s tou samodomkou :) a jak pise Anachy, kdyz neco po...... tak si muzes nafackovat maximalne sam sobe :) Upraveno 15. Březen 2011 uživatelem tomas80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se