zapotak Zveřejněno 1. Srpen 2014 Sdílet Zveřejněno 1. Srpen 2014 Ahoj je tu někdo kdo by poradil kde sehnat lodní šroub- propeller. Na svém původním jsem našel OMC 313 060. Podle tohoto jsem nikde nic nenašel. Děkuji JZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 1. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 1. Srpen 2014 (upraveno) Ahoj je tu někdo kdo by poradil kde sehnat lodní šroub- propeller. Na svém původním jsem našel OMC 313 060. Podle tohoto jsem nikde nic nenašel. Děkuji JZa na www.vrtule.org jsi se díval? tady jsi jí nakonfiguruješ. Upraveno 1. Srpen 2014 uživatelem mirzik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 1. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 1. Srpen 2014 Ahoj je tu někdo kdo by poradil kde sehnat lodní šroub- propeller. Na svém původním jsem našel OMC 313 060. Podle tohoto jsem nikde nic nenašel. Děkuji JZAhoj, napiš jakou máš lod-značku,rozměry a váhu,jaký v ní máš motor a r.v. Mám mnoho propellerů skladem,spočítám ti jaký by byl nejlepší. bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zapotak Odesláno 1. Srpen 2014 Autor Sdílet Odesláno 1. Srpen 2014 Fjord 21, motor omc 100kw, rv 87 ale myslím, že motor není původní. Váha lodi dle tp 1300 kg d. 6.5m š. 2.5m ponor 0.6m. děkuji JZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 1. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 1. Srpen 2014 Fjord 21, motor omc 100kw, rv 87 ale myslím, že motor není původní. Váha lodi dle tp 1300 kg d. 6.5m š. 2.5m ponor 0.6m. děkuji JZPokud to bude doopravdy r.87 o čemž vzkledem k typu lodě dost pochybuji,tak by to muselo mít nohu OMC Cobra s postraními hydraulickými válci! Jinak je nutno ještě poslat fotky motoru a Z-náhonu abych to mohl identifikovat!Ta původní vrtule je na drážkovanou hřídel a nebo na kolík??? jela ta lod v kluzu? Případně jakou rychlostí a na kolik otáček? bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zapotak Odesláno 1. Srpen 2014 Autor Sdílet Odesláno 1. Srpen 2014 Beru to dle tp. Loď mám krátce. šroub je na kolík, noha omc bez h. válců tak patrně starší typ. Do skluzu jsem ještě nešel ale vcelku ochotně šla loď za plynem a do přechodového režimu prakticky hned.cca 2000 ot. Otačkoměr asi nefunguje nejlépe ručička poskakuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 1. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 1. Srpen 2014 Beru to dle tp. Loď mám krátce. šroub je na kolík, noha omc bez h. válců tak patrně starší typ. Do skluzu jsem ještě nešel ale vcelku ochotně šla loď za plynem a do přechodového režimu prakticky hned.cca 2000 ot. Otačkoměr asi nefunguje nejlépe ručička poskakuje.Tento typ vrtulí / na kolík/ se již v EU neprodává,jedině se dá ještě sehnat v USA.Mám tu ale jednu zánovní,ale vzhledem k rozličným Z-nohám,mi změř průměr vrtulové hřídele,zda by tam pasovala.Pošli i fota tvé Z.nohy! bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zapotak Odesláno 6. Září 2014 Autor Sdílet Odesláno 6. Září 2014 Konečně jsem se dostal k tomu sundat vrtuli a změřit průměr hřídele. Je konická dole 25 mm a nahoře 24mm. Bohužel nedokážu vložit foto. Mohu poslat na mail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 7. Září 2014 Sdílet Odesláno 7. Září 2014 Vrtuli s konickou dírou na Z-ko OMC jsem tedy ještě neviděl,chceš tím říci,že je konická i hřídel?Má drážku pro pero?Pošli detailní fotky na bootcentrum@seznam.cz bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 7. Září 2014 Sdílet Odesláno 7. Září 2014 Zdravím , konus i drážku pro pero dovedu vyrobit stačí dát parametry nebo si to změřím . Případně dovedu konus srovnat aby jsi to mel v jedný lajně a drážku pro pero taky . Jestli je pero něco jako půlměsíc ,tak je to opravdu konické . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanva Odesláno 25. Červen 2015 Sdílet Odesláno 25. Červen 2015 Nepotřebujete se někdo zbavit vrtule pro Mercury- Mercruiser 13 nebo 13 1/4 x 17 pravotočivá ?Než objednám novou , třeba někomu doma leží. O kolik mi spadnou otáčky když zvednu stoupání o 2" ? Předpokládám tak 200 -300 otáček. Teď mi to ve třech lidech točí 5000 a v jednom i víc a měl bych tam mít 4600 - 5000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se