Přejít na obsah
Plavidla.cz

Vodné pumpa

Doporučené příspěvky

Dobrý večer všem,

potřeboval bych poradit při rozebíraní motoru 8A YAMAHA, model 647 - číslo motoru S 16651 . rok výroby :1982. Motor funguje, ale nechladí se. Dle všeho vodní pumpa. Chci požádat všechny, kdo má s uvedeným motorem zkušenosti při postupu (manuál) jak se k ni dostanu? Vyndal jsem propeller, hnací osičku, závlačku, vypustil olej, vymontoval všechny šrouby, a stejně se nemohu posunout dál. Stále mi to někde drží a nejde to uvolnit. Vím, že tam je ještě šroubek, drží řazení (dopředu, dozadu a neutrál).Mám ho povolit ? Nebo existuje jiný postup pro opravu vodní pumpy? Všem moc děkuji za radu a pomoc. Ivan1966

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

co jsi zatím udělal bylo zbytečné.

visí to na táhle řazení, to mívá rozebírací místo na boku nohy, někde nad antikavitační deskou, přikryté gumovým deklíkem, nebo po odšroubovaání spodku nohy ( většinou 3 x 6 - 8 mm šrouby) popotáhneš a ve škvíře se to objeví. většinou je to šroubek, který je potřeba úplně vyndat. Někdy je potřeba zahejbat řadicí pákou, by se to objevilo a bylo přístupné

šroubek na boku převodovky drží vidličku řazení, ten nevyndavej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

najdi si to ve výkresu náhradních dílů. mně blbne net, odkaz teď nenajdu, snad zítra bude lepší připojení - jsem v Německu na Vodafonu a je to bída.

edit - nakonec jo:

http://www.boats.net/parts/search/Yamaha/Outboard/2000/C70TLRY/parts.html

akorát si najdi tu svojí

Upraveno uživatelem david
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...