Franta Zveřejněno 24. Červenec 2014 Sdílet Zveřejněno 24. Červenec 2014 Zdravím Na fóru. Dnes jsem zkoušel objednat na stránkách -Boats.net- pár dílů na starého Johnsona, objednávka proběhla v pořádku, díly na skladě ale za chvíli se objevila hláška že mimo USA nic neposílají. Myslím že jsem tady nedávno někde četl o úspěšně vyřízené objednávce z tyhle adresy.Díky, Franta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 24. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 24. Červenec 2014 No do čR posílají ale jde o to , že některé díly, a je to u nich uvedeno jsou určeny jen pro americký trh a nesmějí se prodávat mimo území USA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Odesláno 24. Červenec 2014 Autor Sdílet Odesláno 24. Červenec 2014 Díky za odpověď. Ale tady se jedná o jehlové ložisko na kliku a symerink tamtéž -j motoru Johnson 5 HP. Že by zrovna toto neposílali? Jo a ještě tam byly čtyři šrouby s tím jejich blbým závitem na kartér. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 24. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 24. Červenec 2014 No pokud tam je napsáno něco jako toto "To comply with BRP policy, Boats.net will not ship OEM Evinrude, Johnson or OMC parts outside of the United States." tak to neposílají mimo území USA, bohužel :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmerak Odesláno 24. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 24. Červenec 2014 To je ale buzerace... Ani ND si člověk koupit nemůže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 24. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 24. Červenec 2014 Pak jedině koupit přes nějakou firmu co se zabývá nákupem v USA, otázka je o kolik se to prodraží, ale pokud ty díly nejdou sehnat jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Odesláno 24. Červenec 2014 Autor Sdílet Odesláno 24. Červenec 2014 Zkusím najít nějakou jinou firmu a nebo potom jak píše Charlie firmu která se nákupem v USA zabývá. Jsou to drobnosti za 60 dolarů a vnoučkové chtějí jezdit. A nezná tady někdo takovou firmu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 25. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 25. Červenec 2014 Pokud jsou to nejake drobnosti tak nemas nekoho, kdo tam bude mit cestu? Jinak znam jednu firmu ktera je proverena a funguje www.amhk.cz ale ne to samozrejme na dyl :(Mozna bych se mrknul nekde v rajchu, kde to sice bude drazsi, ale budes to mit do tejdne doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 25. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 25. Červenec 2014 Zkusím najít nějakou jinou firmu a nebo potom jak píše Charlie firmu která se nákupem v USA zabývá. Jsou to drobnosti za 60 dolarů a vnoučkové chtějí jezdit. A nezná tady někdo takovou firmu?a sem jsi se také díval http://www.ishopmarine.com/ishop/jsp/AsplIsmHomeFcat.jsp?reqFor=30 od nich mi příšlo vždy vše co jsem potřeboval bez nějakého omezení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 25. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 25. Červenec 2014 doporučuji koupit přes firmu http://www.dovozusa.cz/mám s nimi jen dobré zkušenosti. Vše platíš v CZK a dopředu ti sdělí kolik to bude stát, takže není problém. Jinak přes ně mě to vyšlo levněji než kdybych si to objednával sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Odesláno 25. Červenec 2014 Autor Sdílet Odesláno 25. Červenec 2014 Díky za kontakty chlapi, musím makat aby se kluci ještě letos svezli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se