paulie Zveřejněno 23. Červenec 2014 Sdílet Zveřejněno 23. Červenec 2014 Koupil jsem si olej do motoru yamaha 5bs 2-takt a všiml jsem si že na obalu od oleje je napsaný poměr ředění od 1:15 až po 1:50,jenže na motoru je 1:100,tak se bojím abych to nepřidřel. Tady je technický list: http://www.pennasol.cz/tl/tl-dvoutaktni/TL%20%20SUPER%20MARINE%20OMC.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reno Odesláno 23. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 23. Červenec 2014 Ahoj, nejspíš velikost balení , které sis koupil je 0,8l a ta tabulka říká, do jakého množství benzínu bys měl nalít to celé balení, abys měl ten určitý poměr. Pro požadovaný poměr 1:100 bys to měl nalít do 80ti litrů benzínu. Ta tabulka je jen taková pomůcka jak to namíchat a s poměrem daným od výrobce motoru to nemá nic společného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 23. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 23. Červenec 2014 Musí sedět specifikace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulie Odesláno 23. Červenec 2014 Autor Sdílet Odesláno 23. Červenec 2014 Děkuji za rady,naředil jsem to 1:100,jak udává výrobce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se