Vlada Zveřejněno 16. Březen 2009 Sdílet Zveřejněno 16. Březen 2009 Jde u nás přihlásit přívěs na loď dovezený z Německa starý 12 let?? Za odpověď děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas Odesláno 16. Březen 2009 Sdílet Odesláno 16. Březen 2009 Jde u nás přihlásit přívěs na loď dovezený z Německa starý 12 let?? Za odpověď děkuji.Zkus to tady http://www.vltava2000.cz/privesy/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taag Odesláno 17. Březen 2009 Sdílet Odesláno 17. Březen 2009 To víš že jde stačí mít jen velký a malý technický průkaz SRN a absolvovat dovozovou technickou na STK a podat žádost o schválení tech. způsobilosti. Nic složitého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koudy Odesláno 19. Březen 2009 Sdílet Odesláno 19. Březen 2009 Ono to zas tak jednoduchý není, jestli je to americký přívěs s hydraulickýma, nebo elektr. brzdama i když byl přihlášený v Německu, tak ho tady ofiko - legálně nepřihlásíte.A i když to bude přívěs vyrobený v Německu a nebude mít evropskou homologaci, ale jenom národní, tak to je taky problém - na štítku na přívěsu musí být "ABE Nr: ......"Další problém je, kdyby byl delší než 8 metrů, pak se to nepřihlašuje jako přívěs na převoz lodi, ale jako speciální přívěs pro převoz křídel letadel - to je celkem dobrý ;)Tímto procesem jsem si prošel v lednu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leki Odesláno 20. Březen 2009 Sdílet Odesláno 20. Březen 2009 u amerického chtěli nové nápravy al-ko a čubu,poté to přihlásit šlo ,ale je to desítka za jednu nápravu.slyšel jsem ,ale že stačí jenom přehodit bubny.l Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koudy Odesláno 20. Březen 2009 Sdílet Odesláno 20. Březen 2009 Jasně, po úpravě na brzdy nájezdové s táhlem to přihlásit ofiko půjde, ale přívěs jako takový když má elektr., nebo hydraul. brzdy nejde přihlásit.Při dovozové TK se zapisují čísla a hodnoty na spojovacím zařízení, rámu, i nápravách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 20. Březen 2009 Sdílet Odesláno 20. Březen 2009 Ahoj mám americký přívěs Tropic trailler s hydraulickou brzdou normálně na značkách vše bylo orig.včetně náprav.Ovšem já už jsem dostal velký techničák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koudy Odesláno 20. Březen 2009 Sdílet Odesláno 20. Březen 2009 Ahoj, jak už jsem taky slyšel od lidí co přihlašujou auta - "přihlásím ti na značky i kontejner na odpad :)", takže někdo to přihlásit to asi umí, ale ofiko asi ne...To jsou info. od technika na dovozové technické. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leki Odesláno 21. Březen 2009 Sdílet Odesláno 21. Březen 2009 teď jde o to ,zda tě nevyjde levněji to udělat jak má být,než nasypat tam co přihlašují ´´kontejnery´´. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koudy Odesláno 21. Březen 2009 Sdílet Odesláno 21. Březen 2009 No, hlavně myslím, že při případné nehodě by se v tom někdo možná mohl začít "rejpat" a mohl by být problém na světě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 29. Březen 2009 Sdílet Odesláno 29. Březen 2009 Ahoj jak jsem psal výše ofiko to je tak ten techničák vystavila zkušebna motorových vozidel byl k tomu i doklad o testech koupil jsem to i z lodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas65 Odesláno 31. Březen 2009 Sdílet Odesláno 31. Březen 2009 (upraveno) Starší přívěs lze přihlásit, ale pouze za předpokladu, že přívěs má globální homologaci pro Evropslou unii. Ta je zapsána ve velkém TP. Většinou ji mají přívěsy, které nejsou starší 8 mi let a pocházejí z produkce velkých výrobců, kteří mají hromadné schválení výroby přívěsů. pokud váš přívěs nevyhovuje, dokáži ho přihlásit jako vlastní výrobu. Dostanete nové VIN, provedu 1. technickou kontrolu, včetně vystavení technického průkazu. Tel.: 777805285, MEDD plus, Kordula a Žák, A.Kouly 107, Kladmo 3. Email: meddplus@seznam.cz Upraveno 9. Duben 2009 uživatelem tomas65 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 1. Duben 2009 Sdílet Odesláno 1. Duben 2009 (upraveno) V lednu jsem kupoval novou lod v Nemecku. Byl k ni i prives a kdyz jsem zacal tady u nas sondovat, co by to obnaselo, tak jsem zjistil, ze kazdej DI rekl neco jineho. Nicmene po zhruba tejdnu martiria jsem se nedostal zavazne odpovedi, ze ten prives prihlasej. Tak jsem se radsi s nemcem dohodl na sleve, nechal jsem si prives postavit u nas novej a s nim si dojel pro lod. Vyslo to trochu draz, ale kdyby mi ten origo prives neprihlasili, tak bych si ho moh tak maximalne ...... osazet kytickama :-) Upraveno 1. Duben 2009 uživatelem tomas80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sbfno Odesláno 2. Duben 2009 Sdílet Odesláno 2. Duben 2009 Jestli někdo stojí o tuto informaci, tak na ALLEGO.PL - sekce Motoryzacija - sekce przycepy, jem našel výrobce nových lodních přívěsů s nápravami ALKO a KNOT za luxusní ceny. Je ochoten to osadit navijákem, rolnama dle typu lodi ať to sedne. ( Cena např. 8 m dvounápravový přívěs pro 2,5 t loď je 8 500 zl. - 51 000 .- Kč )Někteří prodejci to tahají otamtud - nenechte se napálit ! Vypadá to dobře, celopozink atd. sbfno@seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas Odesláno 4. Duben 2009 Sdílet Odesláno 4. Duben 2009 Poraďte nějaké zamykání přívěsu k autu na kouli,může být i nějaký odkaz.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bokal Odesláno 4. Duben 2009 Sdílet Odesláno 4. Duben 2009 Jestli někdo stojí o tuto informaci, tak na ALLEGO.PL - sekce Motoryzacija - sekce przycepy, jem našel výrobce nových lodních přívěsů s nápravami ALKO a KNOT za luxusní ceny. Je ochoten to osadit navijákem, rolnama dle typu lodi ať to sedne. ( Cena např. 8 m dvounápravový přívěs pro 2,5 t loď je 8 500 zl. - 51 000 .- Kč )Někteří prodejci to tahají otamtud - nenechte se napálit ! Vypadá to dobře, celopozink atd. sbfno@seznam.czTaky jsem se o to zajímal, je to levné, jenže to nemá homologaci pro EU a tak to nejde u nás přihlásit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas65 Odesláno 9. Duben 2009 Sdílet Odesláno 9. Duben 2009 Poraďte nějaké zamykání přívěsu k autu na kouli,může být i nějaký odkaz.DíkyMáme v nabídce uzamykací box na závěsné zařízení, se kterým se dá přívěs uzamknout i zapojený k autu. Box chrání spojovací kloub proti odepnutí a zároveň montážní šrouby proti demontáži. Cena je 720,- Kč vč. DPH. Tel : 777805285 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 9. Duben 2009 Sdílet Odesláno 9. Duben 2009 Poraďte nějaké zamykání přívěsu k autu na kouli,může být i nějaký odkaz.DíkyMáme v nabídce uzamykací box na závěsné zařízení, se kterým se dá přívěs uzamknout i zapojený k autu. Box chrání spojovací kloub proti odepnutí a zároveň montážní šrouby proti demontáži. Cena je 720,- Kč vč. DPH. Tel : 777805285Nebyl by někde obrazek jak to vypadá, taky bych něco takového čím se dá zamknout přívěs i na kouli potřeboval, mám jen box kterým se dá přívěs uzamknout jen pokud je odpojen. Díky za bližší info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOM Odesláno 8. Červen 2009 Sdílet Odesláno 8. Červen 2009 (upraveno) Přihlášení přívěsu.Přívěs, od jehož prvního přihlášení v státě EU neuplynulo více než 8 let bude přihlášen bez problému. Musí mít však veškeré doklady ( převozní a původní velký TP). Homologace či nějaké jiné schválení není v tomto případě potřeba. V STK, kde je kancelář pro dovoz vozidel nemají s tím žádný problém. Rozhodující je doklad, že byl v některém státě EU již na "značkách" a mladší 8 let. Přívěs starší musí mít nápravu, případně nájezdovou brzdu značky KNOTT nebo EL-KO a musí projí procedurou stavby nového vleku, včetně podrobné výkresové dokumentace. Upraveno 8. Červen 2009 uživatelem TOM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas65 Odesláno 1. Září 2009 Sdílet Odesláno 1. Září 2009 Přihlášení přívěsu.Přívěs, od jehož prvního přihlášení v státě EU neuplynulo více než 8 let bude přihlášen bez problému. Musí mít však veškeré doklady ( převozní a původní velký TP). Homologace či nějaké jiné schválení není v tomto případě potřeba. V STK, kde je kancelář pro dovoz vozidel nemají s tím žádný problém. Rozhodující je doklad, že byl v některém státě EU již na "značkách" a mladší 8 let. Přívěs starší musí mít nápravu, případně nájezdovou brzdu značky KNOTT nebo EL-KO a musí projí procedurou stavby nového vleku, včetně podrobné výkresové dokumentace.Toto ale není úplně pravda. Pokud dovezený přívěs - nový, nebo již použitý, nemá ve velkém technickém průkazu zapsáno číslo typového schválení, nelze v čR přihlásit! To se týká přívěsů vyrobených individuálně, nebo na zakázku, nebo produktů od malých výrobců. Ale v případě polských přívěsů toto nesplňuje většina! Pozor na to. Na STK si pletou situaci s auty, která pokud nejsou starší cca 8 let a nejsou z USA, mají typová schválení zapsána automaticky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronald Odesláno 27. Říjen 2009 Sdílet Odesláno 27. Říjen 2009 Zdravím Vás, chtěl bych poprosit o radu...Jede mi z USA motorový člun Sea Ray 26f 3300kg, i z americkým vozíkem do Bremerhavenu. Myslíte, že je velká troufalost na vozík připevnit české převozní značky s platným mezinárodním pojištěním a dovézt tuto soupravu po ose až do čR? Mají vůbec us koule tažných zařízení stejnou velikost a nebo je třeba přešroubovat náš kulový závěs ISO 50?Máte někdo zkušenost z dopravou tak velké ho člunu z Bremerhavenu? Je lepší loď vyclít přímo v Německu?Předem dík za Vaše rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daniel Odesláno 15. Listopad 2009 Sdílet Odesláno 15. Listopad 2009 Ahoj Ronalde,chtel jsem se zeptat jaky vlek mas na tuto lod,nikde nemuzu sehnat vlek ktery by byl aspon na 3500kg,je 3 osy? znacka? Predem dik s pozdravem Dan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronald Odesláno 16. Listopad 2009 Sdílet Odesláno 16. Listopad 2009 Nevím, jaké je vozík značky-nějaká am.výroba, 2 nápravy, problém je hlavně v přihášení v čR. Musím koupit nové nápravy a na danou hmotnost mi lépe vyhovují 3 nápravy, každá na 1200 kg, cena za jednu cca 10000,Kč,dvojnáprava stojí cca 50000... Pro tebe je asi nejvýhodnější vlastní stavba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 20. Únor 2010 Sdílet Odesláno 20. Únor 2010 přihlásil jsem přívěs z německa z roku 1972 bez problému.OFICIALNE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 23. Únor 2010 Sdílet Odesláno 23. Únor 2010 Ahoj Ronalde,To co popisuješ ,přendat CZ RZ na USA vlek je dost velká troufalost,ale najdou se i takový střelci,kteří si to troufnou.jsi si jistý,že tvoje lod má 3300kg?Pokud ano,potom i 3,5t vlek/ to je celková max.hmotnost vleku/ je stejně málo,neboť samotný 2 nápravový vlek váží cca 650kg a tím se dostáváš na celkovou hmotnost téměř 4000kg a tuto hmotnost nemůžeš v EU vůbec tahat za OA - kole ISO 50!!! Navíc při výjezdu z celního prostoru/přístav Bremerhaven/ tě zváží a ani tě nepustí ven!!Napiš přesný typ lodě a r.v.a osazený typ motoru a já ti zjistím od výrobce přesnou váhu.Můžeš mi psát přimo na e-mail: bootcentrum@seznam.czSchneider Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se