zapotak Zveřejněno 23. Červenec 2014 Sdílet Zveřejněno 23. Červenec 2014 Ahoj mám dotaz jak to vypadá na Sandbergu. Letos jsem byl na Žernosekách teď jsem se vrátil Orlík, Kamýk, Slapy a na příští výkend mám v plánu Sandberg tak mne zajímá možnost složení lodě, kotvení a parkování mého vw. Také jak je to s koupáním atd. Díky za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 23. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 23. Červenec 2014 (upraveno) podle toho jakou mas lod-jinak to ostatní je v pohode,voda taky OK-zavolej mi na 723659581-telefon na spravce najdes ve vlaknu,, 4 jarní sraz,, Upraveno 23. Červenec 2014 uživatelem packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 23. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 23. Červenec 2014 Jak psal Packa vse tam je mozny ja tam kotvim celorocne .Kotvi tam i lode pres 10 metru . Trochu militantni pristup ke psum . Nechteji je tam. Pivo dobry . Skooro za vsechno tam platis ale v rozumne mire . Do Kolina 8 km cast po polni ceste . Ryby berou vyborne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPfish Odesláno 13. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 13. Srpen 2014 Jak psal Packa vse tam je mozny ja tam kotvim celorocne .Kotvi tam i lode pres 10 metru . Trochu militantni pristup ke psum . Nechteji je tam. Pivo dobry . Skooro za vsechno tam platis ale v rozumne mire . Do Kolina 8 km cast po polni ceste . Ryby berou vyborneKBfotoservis )Ahoj, dneska jsem jel z Kolína domů a říkám si, konečně se zajedu podívat na ten Sandberg a okouknout to.Přijedu k bráně kempu okolo půl čtvrté a vidím Tvé auto s nápisem firmy a koukám,že zrovna odplouváš.Musím uznat,že se počasí jen tak nezalekneš a déšť není nepřítel. Je fakt,že ta kajuta a zaplachtování má něco do sebe.Sakra já chci taky,já se snad nedočkám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 14. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 14. Srpen 2014 JP FISH ahoj jj jel jsem do Chvaletic na ryby .Počásko nějako nevadí tak plachta je pecková .Ještě dodělám dopení at to je opravdu all weather :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se