Robert Zveřejněno 20. Červenec 2014 Sdílet Zveřejněno 20. Červenec 2014 Potrebuju poradit. Vcera se vyvazu u mola u kiosku na Slapech,jime a pijeme,sedime tak 5 metru od lodi. Za chvili prijede dalsi lod,chvili hleda misto a pak koukam vyvazal se na me a vystupuji a nastupuji pres moji lod. Ok,za chvili odjeli. Za par minut dalsi,ten uz si dokonce vzal fendr meho kose aby si neodrel svuj krasny mahagonovy motorak. A tak me jen zajima jestli se me nemeli nahodou nejdriv zeptat jako to delam ja kdyz neni misto a nebo jestli se to uz nedela protoze stejne kazdy vetsinou rekne jo ? Jen abych nebyl zbytecne pruderni nebo tak neco :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 20. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 20. Červenec 2014 tvl tak to mi udělat tak ho kopnu asi do prdele hlavně s tím fendrem . Něco jiného je kdyby se zeptali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 20. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 20. Červenec 2014 Jako že nemel svoje fendry? To bych se zved, a sjel ho jak Sazavu, a to mam mahagonovy lode! Slusnost je se zeptat i na to vyvazani.........jeste teda jestli jsi nebyl vyvazanej nejak blbe, ale stejne je slusnost se zeptat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 20. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 20. Červenec 2014 No meli se zeptat jestli muzou, jinak bych je asi poslal po vode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 20. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 20. Červenec 2014 Kde to bylo?To je sprostota.Jezdím Slapy několik let ,ale s tímto jsem se naštěstí nesetkal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 20. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 20. Červenec 2014 Jo a ještě někdo s mahagoňákem, od takovýho bych očekával slušnost, na takovýhle věci jsem zvyklej spíš od plasťáků ( kluci nerberte to osobně, ale mám svý zkušenosti. čím dražší loď tím větší........no, řekněme.... nelodník?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 20. Červenec 2014 Autor Sdílet Odesláno 20. Červenec 2014 Bylo to u kozla kde to mam rad a i pres to tam budu jezdit,jen me to trochu zarazilo tak jsem jen sondoval jestli mi neco neuniklo :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 21. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 21. Červenec 2014 Samozrejme pokud neni misto a potrebujes zakotvit tak vyvazani na lode je podle mne uplne normalni. Nejednom tady u nas ale i v zahranici. Nicmenen jak uz zde bylo receno je to zase o nejake slusnosti a tolaranci. Pokud se na nekoho chci vyvazat tak se samozrejme zeptam jestli s tim souhlasi. Samozrejme pokud na lodi nikdo neni tak je to dotazovani horsi. Mimochodem v chorvatsku jsem parkrat zazil ze decka co se koupali nekde v blizkosti pristavu si pak normalne z moji lodi vysunuli zebrik a vylejzali na molo. Proste asi je ta " drzost " vsude stejna :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 21. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 21. Červenec 2014 Tomáš mě zná jak jsem na loď citlivej. Lízt mi přesl loď někdo ve škrpálech a nezeptat se, tak mám infarkt a dotyčnej smrt. A vzít mi ještě fendr, tak je konec vesmíru, to jsem fakt nežral! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 21. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 21. Červenec 2014 Nevím ale asi jsem divněj - k lepší a dražší lodi by mne nenapadlo se vyvázat ani ve snu. Leda že by to byl dobrý známý, nebo mě to ten majitel sám navrhnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 21. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 21. Červenec 2014 (upraveno) Anachy přesně tak.Jinak jak jsem projel forum tak koukám že jsem asi stejně postiženej jako Sullaco.Lod sice meju jen jednou týdně,ale kdyby mě nikdo vlezl do lodi v botách tak by šel polomrtvej přes palubu.Nikdo z mé rodiny a Přátel nevleze v botách ani na naše molo :) Jinak u kozla mají i člověka co koriguje kotvení.Nechápu proč nezasáhl. Upraveno 21. Červenec 2014 uživatelem Jbenda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 21. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 21. Červenec 2014 A teď si vezmi, že toto je běžná praxe ve značkových servisech. Dáš jim loď a po přivezení ze servisu zjistíš, že ti po ní a v ní chodili se zablácenejma škrpálama. Kristepane jestli opravdu koupim tu fungl novou loď, to budu mít hodně těžkej život :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 21. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 21. Červenec 2014 Nevím ale asi jsem divněj - k lepší a dražší lodi by mne nenapadlo se vyvázat ani ve snu. Leda že by to byl dobrý známý, nebo mě to ten majitel sám navrhnul.A tak pokud by nebylo vyvázat se kde, tak bych se nejdřív snažil dopátrat majitele a nejdřív se ho zeptat. A kdyby to bylo jo nutný tak mu přes loď lezu v jemnejch fuseklích a málem za sebou ještě vytřu a zametu. Lidi jsou čím dál drzejší ksindl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 21. Červenec 2014 Autor Sdílet Odesláno 21. Červenec 2014 Nemam zadnou vonavku a jestli mi nekdo prejde vzadu po plate je mi vlastne jedno,slo o to zeptani a jak tak koukam byla to asi vyjimka :) teda dve :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se