Přejít na obsah
Plavidla.cz

Vyvazovani lodi

Robert

Doporučené příspěvky

Potrebuju poradit. Vcera se vyvazu u mola u kiosku na Slapech,jime a pijeme,sedime tak 5 metru od lodi. Za chvili prijede dalsi lod,chvili hleda misto a pak koukam vyvazal se na me a vystupuji a nastupuji pres moji lod. Ok,za chvili odjeli. Za par minut dalsi,ten uz si dokonce vzal fendr meho kose aby si neodrel svuj krasny mahagonovy motorak. A tak me jen zajima jestli se me nemeli nahodou nejdriv zeptat jako to delam ja kdyz neni misto a nebo jestli se to uz nedela protoze stejne kazdy vetsinou rekne jo ? Jen abych nebyl zbytecne pruderni nebo tak neco :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Samozrejme pokud neni misto a potrebujes zakotvit tak vyvazani na lode je podle mne uplne normalni. Nejednom tady u nas ale i v zahranici. Nicmenen jak uz zde bylo receno je to zase o nejake slusnosti a tolaranci. Pokud se na nekoho chci vyvazat tak se samozrejme zeptam jestli s tim souhlasi. Samozrejme pokud na lodi nikdo neni tak je to dotazovani horsi.

Mimochodem v chorvatsku jsem parkrat zazil ze decka co se koupali nekde v blizkosti pristavu si pak normalne z moji lodi vysunuli zebrik a vylejzali na molo. Proste asi je ta " drzost " vsude stejna :)

Odkaz ke komentáři

Anachy přesně tak.Jinak jak jsem projel forum tak koukám že jsem asi stejně postiženej jako Sullaco.Lod sice meju jen jednou týdně,ale kdyby mě nikdo vlezl do lodi v botách tak by šel polomrtvej přes palubu.Nikdo z mé rodiny a Přátel nevleze v botách ani na naše molo :) Jinak u kozla mají i člověka co koriguje kotvení.Nechápu proč nezasáhl. Upraveno uživatelem Jbenda
Odkaz ke komentáři

Nevím ale asi jsem divněj - k lepší a dražší lodi by mne nenapadlo se vyvázat ani ve snu. Leda že by to byl dobrý známý, nebo mě to ten majitel sám navrhnul.

A tak pokud by nebylo vyvázat se kde, tak bych se nejdřív snažil dopátrat majitele a nejdřív se ho zeptat. A kdyby to bylo jo nutný tak mu přes loď lezu v jemnejch fuseklích a málem za sebou ještě vytřu a zametu. Lidi jsou čím dál drzejší ksindl...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...