Fanda Odesláno 3. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 3. Červenec 2014 jj, hezká lodička, má i fendry nahoře :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 3. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 3. Červenec 2014 Myslím, že není co vytknout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 3. Červenec 2014 Autor Sdílet Odesláno 3. Červenec 2014 Je, chybi vlajka plavidel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 3. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 3. Červenec 2014 No jó, nebo alespoň nálepka. Nejsem sice fotograf ale to světlo nic moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 3. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 3. Červenec 2014 No jó, nebo alespoň nálepka. Nejsem sice fotograf ale to světlo nic moc :)To je přece výtvarnej záměr! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peaty Odesláno 3. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 3. Červenec 2014 jojo miluju léto a vodu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 3. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 3. Červenec 2014 Kdyz dojdou holky tak ja se na to foceni teda obetuji :lol:Jestli se budou fotit i chlapi, tak se hlásim do rubriky Mr. velkej pupek. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 3. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 3. Červenec 2014 Je, chybi vlajka plavidel :)Skoda ze ta vlajka plavidel není mensi trojuhelnikova, pouzily by se hned tri.... aspoň by ty tkaničky konecne k necemu byly. To by byla dobra recese.... Ale Petra by z toho asi trefilo. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 3. Červenec 2014 Autor Sdílet Odesláno 3. Červenec 2014 Viky, viky :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 3. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 3. Červenec 2014 Zatím jsem našel fotku z inzerátuhttp://i.ebayimg.com/t/Motorboot-Holz-5-80m-/00/s/MTIwMFgxNjAw/z/oMMAAOSwGHhTbJP4/$_57.JPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 3. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 3. Červenec 2014 (upraveno) No co, hodila by se na to... potisk ma jenom na jedny strane, a navíc.... namocena by v tomhle pripade vypadala MOC DOBRE! :D Akorát skoda ze není z pruznyho materialu, spatne by se to pasovalo na oble tvary. :P Upraveno 3. Červenec 2014 uživatelem viky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 3. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 3. Červenec 2014 Lodě i žena v pohodě :-) vypadá že se nebude stydět .Začíná se to vyvíjet pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 3. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 3. Červenec 2014 PS kdo by tedy mohl být v srpnu na Slapech nebo Orlíku s lodí ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 3. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 3. Červenec 2014 Nejspíš budu k dipozici, záleží na termínu chystám se na Labe ale nevím termín, mohu být celkem variabilní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 4. Červenec 2014 Autor Sdílet Odesláno 4. Červenec 2014 Jestli to vyjde tak planujem plavbu na Orlik prelom cervenec srpen, tak by take byla minimalne moje lod k dispozici :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 4. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 4. Červenec 2014 Ahoj kluci,koukám že se to pěkně rozběhlo, jsem na Orlíku celou sezonu, takže loď je k dispozici.... :) Stačí říct kdy a kde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 4. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 4. Červenec 2014 Letos jsem na Orlíku v podstatě každý den a to až do zimy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zapotak Odesláno 4. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 4. Červenec 2014 Jedu s rodinou v puli července vltavu s týna na slapy a potom chci ještě minimálně jednou v srpnu a jednou v září na vodu. Nemám sice bailiner ale fjorda 21 takže osmdesátá léta. Snad se mi podaří vložit foto teda až nějaké pořádné budu mít. Tak teď jen konkrétní termín. Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misson10 Odesláno 7. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 7. Červenec 2014 Já kotvím na Orlíku, takže jednu loď a jednu modelku k dispozici mám..... tak už stačí jen dohodnout termín...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 7. Červenec 2014 Autor Sdílet Odesláno 7. Červenec 2014 Hele Mildo, hlavne sem uz nedavej dalsi fotku te tve modelky. Posledne nam to tu pak na celej den zamrzlo, zrejme server nestihal tu momentalni zvysenou navstevnost stranek :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misson10 Odesláno 7. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 7. Červenec 2014 No právě jsem chtěl vložit další fotku... abych vyzkoušel, jestli to byla ta pravá příčina výpadku.... ale nemám fota na těch url stránkách nebo co... a ty Tome nejsi zrovna on-line abych ti to přeposlal na tvoje stránky.... a vůbec.... ty za to můžeš.... šlo to z tvého odkazu..... chudák moje manželka, takhle jí zneužívat...... jestli pak máš její svolení se zveřejněním.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 8. Červenec 2014 Autor Sdílet Odesláno 8. Červenec 2014 Jeji ne, jenom tvoje :). Kdyz budes neco potrebovat tak mi to posli zase mailem, nebo pres xichtoknihu a ja ti to sem hodim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 9. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 9. Červenec 2014 Jakypak svoleni? My ti ji zneuzijem radi. :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misson10 Odesláno 9. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 9. Červenec 2014 Vy jste tak hodný.... to se hned poznaj kamarádi od lodí..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 11. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 11. Červenec 2014 No tak situace se vyvíjí , postupně se přidávají o další plavidla , podrobnosti ještě uvedu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky