Rimmerak Odesláno 25. Srpen 2014 Autor Sdílet Odesláno 25. Srpen 2014 Tak s gumakem se na TK jezdi snadno, das do batohu a jedes. :)Tak nějak no :-) Ale kdybys viděl, jak na mě všichni čuměli, když jsem jel do Chorvatska a zpět s tím člunem a motorem na střeše auta :-) Celník na slovinský hranici se smál a vrtěl hlavou, domácí na místě na mě koukal asi půl hodiny z balkonu, když jsem to balil zpět na střechu :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 25. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 25. Srpen 2014 (upraveno) O to ne, jenom až s novým zákonem o vnitrostátní plavbě přejde TK na soukromé subjekty, bude stát minimálně o nulu víc........... Upraveno 25. Srpen 2014 uživatelem maxik1958 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmerak Odesláno 25. Srpen 2014 Autor Sdílet Odesláno 25. Srpen 2014 O to ne, jenom až s novým zákonem o vnitrostátní plavbě přejde TK na soukromé subjekty, bude stát minimálně o nulu víc...........To je blbý no :( Třeba to stáhne síla konkurence níž. STK na auto stojí taky 550 + emise. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 25. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 25. Srpen 2014 Netušim kolik bude stát technická na lodě, ani co to vlastně bude obnášet. Pro technickou na auta je potřeba pořídit relativně drahý zařízení. Tim samozřejmě neomlouvam ty přemrštěný ceny.... Jen chci říct, že na lodě by to zase nemuselo bejt tak drahý. Zatim kontrolujou jen povinnou výbavu a číslo motoru ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 25. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 25. Srpen 2014 Mám své informace, a zaplatíš technikovi cestu, páč domů mu to vozit nebudeš, že? Tak třeba 15 kč za kilák. Jinak do TK patří třeba i kontrola obšívky....ale nechme se překvapit, já už jsem se zařídil, mám těch lodí nějak moc :( a =( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavka-5 Odesláno 25. Červen 2015 Sdílet Odesláno 25. Červen 2015 Ahoj,tak jsem se rozhodl že koupím člun a motor 3,3 Hp a začal jsem to tu pročítat.Musí být jějaká technická na gumový člun a jaké doklady?Koupil jsem to z druhé ruky a nic nemám.Prosím poradíte?V sobotu odjíždíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 25. Červen 2015 Sdílet Odesláno 25. Červen 2015 :) Hele, tak v tom procitani pokracuj a doctes se ze nemusi.A jina otazka KAM odjizdite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavka-5 Odesláno 25. Červen 2015 Sdílet Odesláno 25. Červen 2015 Starigrad Paklenica,a jak je to s přihlášením na místě,je to nutné?Většina co tam čluný má tvrdí že je to zbytečné vyhazování Kun.Tam za 15 let nikdo policajta neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 25. Červen 2015 Sdílet Odesláno 25. Červen 2015 No... kdyztak ho nechas schovanej v batohu. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmerak Odesláno 26. Červen 2015 Autor Sdílet Odesláno 26. Červen 2015 A řidičák na něj máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri.sefrna Odesláno 9. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 9. Červenec 2015 Pavka, do Starigradu jezdím léta a je to tam v klidu, na malej gumák nic neřeš. Kapitanát je na nábřeží, vedle pizzeriehttps://www.google.cz/maps/@44.289919,15.444119,3a,75y,28.92h,89.36t/data=!3m6!1e1!3m4!1s-aG6bvMOIzArCsZOUMYPTQ!2e0!7i13312!8i6656?hl=cs ale většinou je tam cedule "inspekcija na moru" :-) Na vodě jsem je tam ještě neviděl, jen jednou byla nějaká kontrola v ústí řeky Zrmanja. Pokud jsi tam ještě nebyl, tak doporučuju plout na ostrov Veli Ražanachttps://www.google.cz/maps/@44.3154487,15.3523153,296m/data=!3m1!1e3?hl=cspřímo uprostřed mapky je místo s nejlepší pláží a koupáním široko daleko, je to cca 8 km, takže něco přes hodinu, než tam dopluješ a rozhodně doporučuju ve Velebitském kanálu všechny výlety dopoledne s návratem do 14 hod. Pak se zvedají takové vlny, že je problém hlavně z jihu se s takovým prckem vrátit. Moc pěkná pláž je u zříceniny Večka Kulahttps://www.google.cz/maps/@44.2798659,15.4540089,296m/data=!3m1!1e3?hl=cs a hodně pěkná a celkem málo navštěvovaná pláž je tahlehttps://www.google.cz/maps/@44.2685653,15.4889853,297m/data=!3m1!1e3?hl=cs Nicméně jsem blbě kouknul na datum a předpokládám, že už jsi zpět :-) Tak snad se to hodí ostatním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se