Rimmerak Odesláno 20. Srpen 2014 Autor Sdílet Odesláno 20. Srpen 2014 Pravda no, když jsem slyšel, jak funguje v Anglii registrace auta, chtělo se mi plakat. Zabalíš kupní smlouvu a kopii občanky do obálky, pošleš na adresu dopravního úřadu, s autem můžeš v klidu jezdit a za týden ti přijde poštou zpátky techničák. Nikam nemusíš... No, tak až seženu motor, tak si holt udělám den dovču a zajdu tam. Grrr, a to parkování tam. Umřu. Blbý pražský parkovací zóny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 20. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 20. Srpen 2014 Parkovat musíš z druhé strany (zezadu) jako od přístaviště (od Imramovského) ... tam není žádná zóna a zajedeš až skoro ke vratům SPS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 21. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 21. Srpen 2014 Na SPS v Praze se dalo zajet dovnitř na jejich parkoviště, stojíš pak přímo u dveří do budovy. Když jsem tam byl naposled tak tam taky někdo naparkovišti vybaloval gumák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmerak Odesláno 21. Srpen 2014 Autor Sdílet Odesláno 21. Srpen 2014 Na SPS v Praze se dalo zajet dovnitř na jejich parkoviště, stojíš pak přímo u dveří do budovy. Když jsem tam byl naposled tak tam taky někdo naparkovišti vybaloval gumák.No jo, pravda vlastně. To mi říkal i jeden pán, co si se mnou šel vyzvednout VMP, že parkuje tam u nich. Tak o starost míň. Teď už jen sehnat pěknou 10ku. Koukal jsem, že Selva dělá tu 9,9HP, prý nejlehčí desítka na trhu, ale je to jenom jednoválec, což mě asi trošku odrazuje. Když už, asi bych chtěl dvouválec, což mi finančně pasuje asi jedině na toho Parsuna 9,8HP. Co jsem koukal na inzerci, lidé nevědí, co by za to chtěli... prodávat 10 i víc let starý motor za 3/4 původní ceny, to je ještě horší jak u motorek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 21. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 21. Srpen 2014 Dobrý je, že zrovna v praze je na sps příjemnej chlapík! Žádnej byrokrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmerak Odesláno 21. Srpen 2014 Autor Sdílet Odesláno 21. Srpen 2014 Dobrý je, že zrovna v praze je na sps příjemnej chlapík! Žádnej byrokrat.Paráda, ale i byrokrat by mě nerozházel. Jsem od Kladna... jsem zvyklý na zaměstnance kladenského magistrátu, hlavně odbor evidence vozidel. To byste měli zažít... To nejde popsat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri.sefrna Odesláno 21. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 21. Srpen 2014 (upraveno) Rime, vyprdni se na ty drahý, těžký a ufuněný 4takty, ty mají smysl od 30 koní spíše až od 50 koní, ty menší nemám rád, nemá to žádnej zátah, potichu je to jen na volnoběh, žere to jen o malinko méně, než 2takt, ale váží to o 1/3 víc, nemluvě o dvojnásobný ceně a mnohem dražším servisu. Idelání je 15 HP 2 takt, jede jak víno, v pohodě 4 lidi do kluzu, váží míň, než 10HP ve 4 taktu a pěknej stojí 20 tisíc, což je půlka bazarový 10HP 4T. Ale je to jen můj názor.Jo a na tu SELVU piranha 9,9HP se vyprdni, je to kraválník, špatně startuje a reálnej výkon má tak 8-9HP, víc ne. Osobní zkušenost. Upraveno 21. Srpen 2014 uživatelem jiri.sefrna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda Odesláno 22. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 22. Srpen 2014 (upraveno) Na Selvu Naxos 15HP nedám dopustit, měl jsem ji na gumáku Zodiac Futura mark II a do skluzu 40km/hod. jsem se dostal v pohodě i s cca 300 kg posádky. Spotřeba byla taky super, max 3,5 litry/ hod. at´ děláš co děláš. Upraveno 22. Srpen 2014 uživatelem Fanda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmerak Odesláno 22. Srpen 2014 Autor Sdílet Odesláno 22. Srpen 2014 Na Selvu Naxos 15HP nedám dopustit, měl jsem ji na gumáku Zodiac Futura mark II a do skluzu 40km/hod. jsem se dostal v pohodě i s cca 300 kg posádky. Spotřeba byla taky super, max 3,5 litry/ hod. aď děláš co děláš.Nic proti dvoutaktům nemám, poohlédnu se i po nich. Pokud by se dal koupit nějakej za slušný peníze, tak bych šel klidně to tý 15ky ve dvoutaktu. Ta 15ka ve 4 taktu je děsně těžká, to už sotva sám zvednu, natož to na nějakým kluzkým břehu nasadím. Můj střešní držák na motor na auto asi přijede vniveč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda Odesláno 22. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 22. Srpen 2014 na člun jsem ho dal v pohodě sám a hlavně jse ho ještě zvládnul přihlásit, což teď už snad nejde. Dá se ale koupit 15ka s papírem o omezení na 5ku, tzn. bez VMP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri.sefrna Odesláno 22. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 22. Srpen 2014 Ne, ofiko to nejde a ten certifikát od řepy je k prdu, bezcennej cár papíru, nikdo ho neuznává, je to akorát problém. Ještě ta Piranha budiž, tu asi spolknou, ale Naxose ani náhodou. Míval jsem ho, není to špatnej motor.Rime, na to jsou geniální kolečka ke člunu, nejen, že vše nasadíš v klidu na suchu, nenadřeš se a pak v klidu zajedeš do vody. Už jsem pár motorů utopených při nasazování ve vodě viděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmerak Odesláno 23. Srpen 2014 Autor Sdílet Odesláno 23. Srpen 2014 No, já vím že ty selvy prodávají jako xs s omezením na 5HP, ale co potom na kapitanátu v Chorvatsku? I na takový motor, co má na sobě samolepku 15HP a v papírech 5HP dá Lloyd potvrzení a nebude jim to v HR divný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 23. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 23. Srpen 2014 Každýmu bude divný, že gumák se čtyřmi lidmi žene pětka ve skluzu.Opravdu si pořád někdo myslí, že mu to projde? Všichni kolem jsou idioti a jen chytrej výrobce na ně vyzrál. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimír Odesláno 23. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 23. Srpen 2014 pro J.š. Ahoj Jirko, nevím proč doporučuješ dvoutakt, když ho nikdo nepřihlásí (nebo snad jo?). Já bych taky klidně šel do lehké dvoutaktní čtyřicítky namísto moji težké 25-ky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 23. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 23. Srpen 2014 V CR ho neprihlasi. To ještě neznamena, ze to je neresitelny problém. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmerak Odesláno 24. Srpen 2014 Autor Sdílet Odesláno 24. Srpen 2014 Hodlám to řešit legálně a jednoduše (tzn. přihlášení v čR). Tím pádem asi přichází v úvahu 4T. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 24. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 24. Srpen 2014 Hodlám to řešit legálně a jednoduše (tzn. přihlášení v čR). Tím pádem asi přichází v úvahu 4T.Legálně a jednoduše to jde všude jen ne u nás :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmerak Odesláno 25. Srpen 2014 Autor Sdílet Odesláno 25. Srpen 2014 No, ale nepojedu kvůli registrace 15HP 2-taktu třeba na Slovensko (300km)... To si radši koupím 10HP 4-takt a registruju si ho v Praze (20km) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 25. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 25. Srpen 2014 Počkej až přestane dělat technické prohlídky PS, to se to přihlášení teprve prodraží :rolleyes: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 25. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 25. Srpen 2014 (upraveno) Počkej až přestane dělat technické prohlídky PS, to se to přihlášení teprve prodraží :rolleyes:By mě zajímalo na co teda potom ta PS vůbec bude? Upraveno 25. Srpen 2014 uživatelem mirzik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmerak Odesláno 25. Srpen 2014 Autor Sdílet Odesláno 25. Srpen 2014 Prosím pěkně, na jak dlouho platí osvědčení, jak často se musí jezdit na technickou? Vím, že bych se to na jejich stránkách dočetl, ale nechce se mi to hledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 25. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 25. Srpen 2014 4roky a u funglovky je tuším 8let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 25. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 25. Srpen 2014 TK každé 4 roky osvědčení platí neomezené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmerak Odesláno 25. Srpen 2014 Autor Sdílet Odesláno 25. Srpen 2014 Děkuji, volal jsem si tam a kromě toho,že jsem mluvil s velice milým pánem, tak jsem se dozvěděl, že to není zase takovová trága, jak jsem si myslel. Stačí aby člun a motor splňovali CE z roku 2003 sb., abych měl ten CE certifikát (prohlášení o shodě sebou). Na člun a motor je potřeba doklad o nabití. Pokud bude motor z druhý ruky, potřebujou vědět, na čem byl zapsaný v registru předtím. Pak stačí přijet, ukázat, udělají technickou prohlídku (300kč) a zapíšou mi to do registru. Pak opakovačka každý 4 roky. říkal, že z toho nemusím mít strach, že to je v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 25. Srpen 2014 Sdílet Odesláno 25. Srpen 2014 Tak s gumakem se na TK jezdi snadno, das do batohu a jedes. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se