Anachy Zveřejněno 30. Červen 2014 Sdílet Zveřejněno 30. Červen 2014 Ahoj, poradí někdo čím tohle přilepit na palubu :http://www.luxus.cz/obchod_pic/netc-abs-001a.jpgje to plastové a paluba je klasika laminátová loď s geolcetem.Jó, jsou to rohy pro solarní panel. Díky za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 30. Červen 2014 Sdílet Odesláno 30. Červen 2014 (upraveno) záleží, co to je za plast. to co lepit jde, přilepuju úspěšně už několik let Sikaflexem 11 FC Upraveno 30. Červen 2014 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 30. Červen 2014 Autor Sdílet Odesláno 30. Červen 2014 No dodavatel na stránkách píše že se to běžně na lodě a karavany lepí, jen bohužel neuvádí čím :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 30. Červen 2014 Autor Sdílet Odesláno 30. Červen 2014 Je to značené jako ABS plast, pokud to pomůže upřesnit. Ještě jsem teď vyštrachal anglický návod a tam uvádějí pro lepení Sikaflex 252, takže budu shánět asi toto lepidlo. Měl jsem se rovnou lépe dívat ale i tak děkuji za reakce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanva Odesláno 30. Červen 2014 Sdílet Odesláno 30. Červen 2014 Přesně tohle bych potřeboval taky. Kde jsi to sehnal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 30. Červen 2014 Autor Sdílet Odesláno 30. Červen 2014 Jestli myslíš ty rohy tak tady : http://wifi.aspa.cz/netc-abs-plastove-rohove-drzaky-pro-solarni-panely-4ks-sada-z106203/ :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanva Odesláno 30. Červen 2014 Sdílet Odesláno 30. Červen 2014 Jo, to je přesně ono. Díky. Všude jsem viděl jen černé. Doufám, že to nebude za dva roky žluté místo bílé. Snad to mají dobře stabilizované. Už jsem se chystal, že to budu vyrábět z nerezu, ale tohle je dobré řešení. Průchod kabelu řešíš jak? Měl jsem takovou vizi, že průchodka bude pod panelem, ale co jsem zatím viděl, tak byly dost vysoké (ty průchodky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 30. Červen 2014 Autor Sdílet Odesláno 30. Červen 2014 Jelikož budu panel když nejsme na lodi uklízet (kotvím přes sezonu na vodě v nehlídané zátoce - vnitřek 2x nezávisle zabezpečen alarmy), nejspíš by si jej někdo odnesl, tak zatím průchodku neřeším - mám připravené kabely u okénka a vždy to jen protáhnu a zapojím. Není to optimální řešení ale v tomto státě to asi jinak nejde. Naštěstí panel dává dost i když je uklizený a umístěný pod stropním oknem (luknou), takže budu moci udržovat případně baterky i takto. Samozřejmě jde přišroubovat ale to asi není až taková překážka :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 30. Červen 2014 Sdílet Odesláno 30. Červen 2014 (upraveno) nalep to Mamutem ten je odolněj i slané vodě a garantuju ti, že to už dolu nedostanešJá tím na lodi lepím vše. Upraveno 30. Červen 2014 uživatelem skodavrs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 30. Červen 2014 Sdílet Odesláno 30. Červen 2014 Já sem ho tam natvrdo přišrouboval , nedovedu si moc představit to lepení velkej vítr a odolnost . Pak taky se toho panelu někdy chytím .PS jinak doporučuji aukro , jeden chlápek je tem prodáva za super ceny .100W panel 1x0,6 m za cca 3200 Czk + krabička za 700 Czk . Když jsem to samý chtěl v Avaryachtu tak pod patnáct jsem se nedostal . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 30. Červen 2014 Autor Sdílet Odesláno 30. Červen 2014 Už mám nakoupeno a za slušný peníz, panel 80W + regulátor + kabely za cca 3200 včetně dopravy :)Tedˇ již jen dolaďuji detaily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 30. Červen 2014 Sdílet Odesláno 30. Červen 2014 takto budeš spokojenej , je to bomba hlavně najednou jsi nezávislej na marině a proudu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se