Přejít na obsah
Plavidla.cz

Lepidlo

Doporučené příspěvky

Je to značené jako ABS plast, pokud to pomůže upřesnit.

Ještě jsem teď vyštrachal anglický návod a tam uvádějí pro lepení Sikaflex 252, takže budu shánět asi toto lepidlo.

Měl jsem se rovnou lépe dívat ale i tak děkuji za reakce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, to je přesně ono. Díky. Všude jsem viděl jen černé. Doufám, že to nebude za dva roky žluté místo bílé. Snad to mají dobře stabilizované. Už jsem se chystal, že to budu vyrábět z nerezu, ale tohle je dobré řešení. Průchod kabelu řešíš jak? Měl jsem takovou vizi, že průchodka bude pod panelem, ale co jsem zatím viděl, tak byly dost vysoké (ty průchodky)
Odkaz ke komentáři

Jelikož budu panel když nejsme na lodi uklízet (kotvím přes sezonu na vodě v nehlídané zátoce - vnitřek 2x nezávisle zabezpečen alarmy), nejspíš by si jej někdo odnesl, tak zatím průchodku neřeším - mám připravené kabely u okénka a vždy to jen protáhnu a zapojím. Není to optimální řešení ale v tomto státě to asi jinak nejde. Naštěstí panel dává dost i když je uklizený a umístěný pod stropním oknem (luknou), takže budu moci udržovat případně baterky i takto. Samozřejmě jde přišroubovat ale to asi není až taková překážka :).
Odkaz ke komentáři

Já sem ho tam natvrdo přišrouboval , nedovedu si moc představit to lepení velkej vítr a odolnost . Pak taky se toho panelu někdy chytím .PS jinak doporučuji aukro , jeden chlápek je tem prodáva za super ceny .100W panel 1x0,6 m za cca 3200 Czk + krabička za 700 Czk . Když jsem to samý chtěl v Avaryachtu tak pod patnáct jsem se nedostal .
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...