Milan Zveřejněno 16. Prosinec 2009 Sdílet Zveřejněno 16. Prosinec 2009 Jezdíte tam někdo? Jaké je srovnání např s Boatshow Brno?Milan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leki Odesláno 18. Prosinec 2009 Sdílet Odesláno 18. Prosinec 2009 nesrovnatelné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Odesláno 19. Prosinec 2009 Autor Sdílet Odesláno 19. Prosinec 2009 Máš srovnání polských výstav s naší Lodě na vodě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leki Odesláno 19. Prosinec 2009 Sdílet Odesláno 19. Prosinec 2009 Milane,to nemůžeš srovnávat Waršavu s lodě na vodě...nenapadá mě vůbec jaký přirovnání bych napsal,rozhodně lodě na vodě byly super na naše poměry a srovnání např.LetÅ„any, jak někdo napsal či řekl..příští rok budou ještě lepší.Te´d nejbližší co je tak je Dusseldorf a pokud by to pro tebe bylo daleko tak super je Tulln,od Prahy cca 350 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Odesláno 19. Prosinec 2009 Autor Sdílet Odesláno 19. Prosinec 2009 asi jsem se zeptal špatně..spíš jsem to myslel tek, jestli jsi na těch výstavách byl a jaký byl dojem, jak to na tebe působilo. Když jsem hledal na netu, tak jsem tam informace našel, ale každý pořadatel si to vychvaluje do nebes, nafotí spousty pěkných fotek..atd. Asi bude nejlíp, když si to obrazím sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leki Odesláno 19. Prosinec 2009 Sdílet Odesláno 19. Prosinec 2009 to bude určitě nejlepší,sto lidí,sto názorů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Odesláno 19. Prosinec 2009 Autor Sdílet Odesláno 19. Prosinec 2009 jo jdu do toho, udělám si o tom obrázek sám. Spousta chvály na netu..až moc, no jsem zvědav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leki Odesláno 20. Prosinec 2009 Sdílet Odesláno 20. Prosinec 2009 tak pak dej vědět nějakou zprávičkou z waršavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Odesláno 20. Prosinec 2009 Autor Sdílet Odesláno 20. Prosinec 2009 napíšu tady své dojmy. Budu na to myslet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bokal Odesláno 21. Prosinec 2009 Sdílet Odesláno 21. Prosinec 2009 Já jsem ve Warszavě byl třikrát, pojedu zase. S brnem se nedá srovnávat, je tam k vodění jak mnoho lodí, tak spousta příslušenství. Koupil jsem tam některé věci k dovybavení mojí plachetnice za dobrou cenu. Od té doby už do brna nejezdím, ztráta času, peněz a zklamání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky