Jbenda Zveřejněno 29. Červen 2014 Sdílet Zveřejněno 29. Červen 2014 (upraveno) Zdravim .Mám problém s teplotou výfuku.Při běhu (na suchu,připojeno na hadici) se přehřívá levý a když zařadím tak zas pravý výfuk a levy OK.Ted jsem vyměnil komplet výfuky i klapky a je to stále stejné.Před výměnou výfuku a rozpadlé klapky to dělalo stejně.Motor má lehké vybrace. Upraveno 29. Červen 2014 uživatelem Jbenda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 29. Červen 2014 Sdílet Odesláno 29. Červen 2014 Jen blbej dotaz, mas dostatecnej tlak vody? Ja kdyz jsem jednou malo pustil vodu, tak mi take vybehla teplota motoru a divil jsem se cim to je, pak jsem ji pustil naplno a vse bylo jiz v cajku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 29. Červen 2014 Sdílet Odesláno 29. Červen 2014 Zdravim .Mám problém s teplotou výfuku.Při běhu (na suchu,připojeno na hadici) se přehřívá levý a když zařadím tak zas pravý výfuk a levy OK.Ted jsem vyměnil komplet výfuky i klapky a je to stále stejné.Před výměnou výfuku a rozpadlé klapky to dělalo stejně.Motor má lehké vybrace.Nejlí bude,když lod na vleku strčíš do vody,nemusíš jí ani sundavat,jen aby bylo čerpadlo umístěné v noze,pod vodou a vyskoušej to!Množství vody z hadice může být nedostatečné!!! A tlak vody z hadice rovněž neřeší problém s čerpadlem vody v noze! bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 29. Červen 2014 Autor Sdílet Odesláno 29. Červen 2014 (upraveno) Tak přepnul jsem na městskou (je tam větší tlak) a zdá se to být OK.Děkuji. Upraveno 30. Červen 2014 uživatelem Jbenda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se