mirob12 Zveřejněno 27. Červen 2014 Sdílet Zveřejněno 27. Červen 2014 Zdravím vás chcem sa spýtať či nemá niekto skúsenosti z olejom Valvoline Super OUTBOARD 4T 10W-30 chcel by som ho použiť do motora mercury 60hp 4-takt a chcem sa zároveň spýtať či je teda vhodný do tohto motora vopred ďakujem za vaše postrehy a reakcie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knoki Odesláno 27. Červen 2014 Sdílet Odesláno 27. Červen 2014 Mercury 60: máš karbec nebo EFI ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirob12 Odesláno 27. Červen 2014 Autor Sdílet Odesláno 27. Červen 2014 EFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knoki Odesláno 27. Červen 2014 Sdílet Odesláno 27. Červen 2014 (upraveno) Měl jsem snahu, ale nezjistil jsem další specifikace (mimo SAE 25W-40) = doporučeného oleje výrobcem Mercury, aby se daly porovnat s tím Valvoline, a už se mi nechce hledat, bude fotbal.Takže Ti moc nepomůžu, jen údaj dle výrobce Mercury : Quicksilver synt. 25W-40 => 858053QE1 = 4 litr nebo 858052QE1 = 1 litr.Tzn. pohledej Valvoline a QS na googlu a porovnej.Jdu hledět na telku, sakra dnes je fotbal, až o půlnoci...... Upraveno 27. Červen 2014 uživatelem knoki Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se