Kocour Zveřejněno 14. Červen 2014 Sdílet Zveřejněno 14. Červen 2014 Už po několikáté jsme zamířili na loď k ústí Visly. Překrásná příroda, dobrá síť vodních cest, dostatek přístavišť a marín s perfektní rybou a pivem.http://plavebni.rajce.idnes.cz/Usti_Visly/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri.sefrna Odesláno 14. Červen 2014 Sdílet Odesláno 14. Červen 2014 Kocoure, moc dobrej tip. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocour Odesláno 15. Červen 2014 Autor Sdílet Odesláno 15. Červen 2014 A to je Bohu žel, nejkrásnější úsek přes kolejové výtahy(pochylně) na Ostródu a Ilawu uzavřen. Ještě příští rok, prochází za peníze EU náročnou opravou.Je tam i spousta sjezdů pro vlastní loď nebo zařídím loď u kolegy Lukaše s kterým mám smlouvu pro čr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri.sefrna Odesláno 15. Červen 2014 Sdílet Odesláno 15. Červen 2014 Jo, určo se na tebe obrátím, máš nějakej ceník lodí? Polsko na lodi je nádherný, to se musí zažít. Mám projetý Mazury a tohle vypadá stejně dobře. Piš dál, ať je víc informací. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocour Odesláno 16. Červen 2014 Autor Sdílet Odesláno 16. Červen 2014 Na Mazurech jsem taky před lety byl, krása. Jezera okolo Ilawy a Ostródy, kam vede Elblaski kanál jsou zrovna tak okouzlijící. Jen jsou užší.Po ramenech v deltě Visly se dá plout od Gdaňska až po Elblag a hrad Malbork na Nogatu. Visla se dá plout jen po proudu, je tam celkem silný proud. Většinou se pluje proti proudu po Nogatu přes komory a potom z Biele gory po Visla přes Tčev dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se