vitek Zveřejněno 10. Červen 2014 Sdílet Zveřejněno 10. Červen 2014 Ahoj všichni, dávám do kupy starší motorový člun (Sport 25), který je ale bez motoru. Byl k němu motor Moskva - což je jasný že neprojde (a ani bych ho nechtěl). A ze sdělení SPS ohledně registrace motoru jsem dá se říct dost jelen. Ze sdělení SPS (tady: http://www.spspraha.cz/provoz/predpis.asp?ID=201160&typ=s ) je mi jasné, že motor starší 25 let mi nikdo nepřihlásí, ale chápu správně fakt, že když seženu motor starý třeba 22 let (= rv. 1992), tak mi ho přihlásí, ale s ním pak další technickou nedostanu (= bude starší 25 let). Nebo je ten 25 roční limit pouze pro první zapsání do TOP, a potom je už vše ok? Díky za rady, Vítek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 10. Červen 2014 Sdílet Odesláno 10. Červen 2014 Ano, chápeš to správně..... další technickou nedostaneš.Máš 3 možnosti1) osaď to motorem 5HP, do 5 koní doklady nepotřebuješ2) sežeň novější motor, ale pozor musí splňovat homologaci3) přihlaš člun v zahraničí kde nemají takové nesmyslné omezení, nezáleží na stáří motoruPřikláněl bych se k první (nejlevnější) možnosti.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 10. Červen 2014 Sdílet Odesláno 10. Červen 2014 ahoj,a nebo si kup selva naxos-je to 15ps,ale papírově 5ps a jsi v pohodě.Na druhou stranu-selva je druhá ligaPavel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitek Odesláno 10. Červen 2014 Autor Sdílet Odesláno 10. Červen 2014 Díky chlapi, zkusím se podívat jak to půjde v německu, do drážďan to mám kousek. Mám možnost koupit pěknej crescent 25, kterej stál roky uskladněnej a šlape jak hodinky.Kdyžtak vyřeším přes 5 hp, a bude po starostech.Vítek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se