Přejít na obsah
Plavidla.cz

Klinovy remen Mercruiser 3.0 L

Doporučené příspěvky

Dával jsem nové letos na sezonu, rok 04, servo - délka 950, altík + pumpa - délka 1020. šíře 9,5 - automobilové. stojí pár korun a drží bezvadně několik sezón.

Pokud ti to žere řemeny, spíš bych viděl problém v řemenici...... moje zkušenost z auta.

Upraveno uživatelem mirzik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi neni moc možností, jak zničit klínovej řemen. Zásadní je mít řemenice v ose řemenu (jestli se do toho nikdo nehrabal, tak to neřeš), hlavně ale musí být řemenice bez jakýchkoliv poškození.

Jednou jsem měl na řemenici na sekacím traktůrku malej otřep. Netušim, jak tam vznikl a nebyl na první pohled vidět. Během několika hodin provozu to ale spolehlivě vytrhalo veškerý maso z řemenu. Než jsem na to přišel, tak tam zařvaly 2 nový řemeny. Na opravu pak stačil pilník a brusnej papír. :)

Odkaz ke komentáři

Nějaký čas když jsem měl namontován záložní altík, jelikož můj byl v opravě jsem měl řemen lehce na šikmo a kupodivu to snášel celkem dobře - chci říci, že to přežil bez úhony. Stejně sebou vozím záložní, jedno se mi již stalo, že mi u Zvíkova rupnul a měnil jsem jej na vodě :)
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...