morda Zveřejněno 9. Červen 2014 Sdílet Zveřejněno 9. Červen 2014 Mohli by ste mi niekto napisat oznacenie klinoveho remena na 3.0 L r.v.: 1993? Uz mi to zozralo 2 remene, pravdepodbne pre zle zvolenu sirku remenaDik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 9. Červen 2014 Sdílet Odesláno 9. Červen 2014 ahoj,zeptám se,zda ti pohání i servo pumpu?pokud ne,tak se ti zítra podívám.Mám 101kw a rok 1999,ale to asi nevadí.Pavel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 10. Červen 2014 Sdílet Odesláno 10. Červen 2014 Origo značení pro řemen na 3,0 - 1993 je MM-5764032Q1, nebo alternativa BRP-0311606, nebo SIE-031815410. Bohužel tu neuvádějí rozměr klínu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 10. Červen 2014 Sdílet Odesláno 10. Červen 2014 (upraveno) Dával jsem nové letos na sezonu, rok 04, servo - délka 950, altík + pumpa - délka 1020. šíře 9,5 - automobilové. stojí pár korun a drží bezvadně několik sezón.Pokud ti to žere řemeny, spíš bych viděl problém v řemenici...... moje zkušenost z auta. Upraveno 10. Červen 2014 uživatelem mirzik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 10. Červen 2014 Sdílet Odesláno 10. Červen 2014 tak já mám 9,5 x 1040,ale bez serva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 10. Červen 2014 Sdílet Odesláno 10. Červen 2014 tak já mám 9,5 x 1040,ale bez servaMá to velikou rezervu na napínání, takže 1040 je taky v pohodě a i tento rozměr bych tam napnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morda Odesláno 10. Červen 2014 Autor Sdílet Odesláno 10. Červen 2014 dik za info skusim tu 9,5 .uvidime co to spravi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 11. Červen 2014 Sdílet Odesláno 11. Červen 2014 Asi neni moc možností, jak zničit klínovej řemen. Zásadní je mít řemenice v ose řemenu (jestli se do toho nikdo nehrabal, tak to neřeš), hlavně ale musí být řemenice bez jakýchkoliv poškození.Jednou jsem měl na řemenici na sekacím traktůrku malej otřep. Netušim, jak tam vznikl a nebyl na první pohled vidět. Během několika hodin provozu to ale spolehlivě vytrhalo veškerý maso z řemenu. Než jsem na to přišel, tak tam zařvaly 2 nový řemeny. Na opravu pak stačil pilník a brusnej papír. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 11. Červen 2014 Sdílet Odesláno 11. Červen 2014 Právě že řemenice alternátoru nemusí být v ose a pak to žere řemeny jako na běžícím páse, a nebo jak píše Zdenda... nějaký otřep, hrot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 12. Červen 2014 Sdílet Odesláno 12. Červen 2014 Nějaký čas když jsem měl namontován záložní altík, jelikož můj byl v opravě jsem měl řemen lehce na šikmo a kupodivu to snášel celkem dobře - chci říci, že to přežil bez úhony. Stejně sebou vozím záložní, jedno se mi již stalo, že mi u Zvíkova rupnul a měnil jsem jej na vodě :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se