Jbenda Zveřejněno 1. Červen 2014 Sdílet Zveřejněno 1. Červen 2014 Zdravím.Životnost mých klapek ve výfuku je u konce a já mám dilema zda vubec dávat nové(cca4000,-),jelikoš tam stejně už pár let v podstatě nefungovali a ničemu to zdá se nevadilo.Máte s tím náké zkušenosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 1. Červen 2014 Sdílet Odesláno 1. Červen 2014 No pokud se podaří aby Ti při rychlé jízdě při náhlém ubrání plynu "chcípnul" motor tak je velká pravděpodobnost,že se ti může dostat voda výfukem kam nemá - vlastní zkušenost. Taky jsem jeden čas jezdil bez klapky a raději jsem ji tam dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 1. Červen 2014 Sdílet Odesláno 1. Červen 2014 A nekoukal jsi v rajchu za kolik tam jsou? Mysli, ze by tam byli levnejsi, jinak jsem taky chvili jezdil bez klapek a nic se nestalo, ale kdo vi, vse je jednou poprve ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 1. Červen 2014 Autor Sdílet Odesláno 1. Červen 2014 Koukal jsem např. sem http://www.boats.net/parts/search/Merc2/Mercruiser/4.3LX%20-%20%282BBL%20Gen%20%2B%20GM%20262CID%204.3L%20V6%29/0F803000%20THRU%200K999999%20%281996-1997%29/EXHAUST%20SYSTEM%20%28USE%20WITH%201%20PIECE%20MANIFOLD%29/parts.html v USA se dají sehnat i za mín.Našel jsem i 28 USD.Jenže obědnání ze zahraničí je pro mě zřejmě neprekonatelnej problem a Německy to neumím ani najít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 2. Červen 2014 Sdílet Odesláno 2. Červen 2014 Tady od toho z rajchu jsem bral ja:http://www.marine-discounter.de/index.php?page=product&info=12981 Tak rekni nekomu pobliz, at ti to tam objedna ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 3. Červen 2014 Sdílet Odesláno 3. Červen 2014 To by mě zajímalo co je na tom tak drahé - zkoušel jsem Ti to pohledat i na USA ebay ale Ty Vaše odkazy asi vycházejí nejlépe :)Hlavně těch typů je celkem dost a otázka je jaká je možnost variability těch klapek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 3. Červen 2014 Sdílet Odesláno 3. Červen 2014 Proc na US ebay kdyz mame i DE ebay: http://www.ebay.de/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0&_nkw=Mercruiser+R%C3%BCckschlagklappe&_sacat=0&_from=R40 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 3. Červen 2014 Autor Sdílet Odesláno 3. Červen 2014 Předem všeho bych chtěl poděkovat za odpovědi.Ono v rajchu jsou ceny s poštovnym celkem shodné jako u nás.Tak klapky (orig) vychází celkem slušně v Jupaboat(3300 bez DPH)Takže je obědnám.Ted se naskytl daleko větší problém .Po podrobnějším skoumání výfukových svodu jsem došel k závěru že je nejvyšší čas je vyměnit.Mám ty jednodílné co se již nedělaj a cena dvoudílných(přestavbová sada)je od 40ti tisíc(china) vejš.Po dvou dnech strávených na netu jsem se rozhod svody vyrobit z nerezu.Už jen z duvodu že ty origo by se měli měnit po 5ti letech(měl jsem tam puvodni z r.96.).Dám sem postupem času (3 tydny)další info jak to jde.Jinak nerez prodávaj v czmarine a chtej za ně 80 000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 4. Červen 2014 Sdílet Odesláno 4. Červen 2014 Proc na US ebay kdyz mame i DE ebay: http://www.ebay.de/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0&_nkw=Mercruiser+R%C3%BCckschlagklappe&_sacat=0&_from=R40No proto, že občas to tam vyjde na polovinu i s dopravou, přeci jen se tam těch lodí vyskytuje kapku více než v evropě :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 7. Červen 2014 Sdílet Odesláno 7. Červen 2014 Anachy, já myslel samozřejmě jen ty klapky, což mi přišlo cenově naprosto stejný ne-li levnější při započtení dopravy atp. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se