Přejít na obsah
Plavidla.cz

Zpětné klapky výfuku

Jbenda

Doporučené příspěvky

No pokud se podaří aby Ti při rychlé jízdě při náhlém ubrání plynu "chcípnul" motor tak je velká pravděpodobnost,že se ti může dostat voda výfukem kam nemá - vlastní zkušenost. Taky jsem jeden čas jezdil bez klapky a raději jsem ji tam dal.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukal jsem např. sem http://www.boats.net/parts/search/Merc2/Mercruiser/4.3LX%20-%20%282BBL%20Gen%20%2B%20GM%20262CID%204.3L%20V6%29/0F803000%20THRU%200K999999%20%281996-1997%29/EXHAUST%20SYSTEM%20%28USE%20WITH%201%20PIECE%20MANIFOLD%29/parts.html v USA se dají sehnat i za mín.Našel jsem i 28 USD.Jenže obědnání ze zahraničí je pro mě zřejmě neprekonatelnej problem a Německy to neumím ani najít.
Odkaz ke komentáři

Předem všeho bych chtěl poděkovat za odpovědi.Ono v rajchu jsou ceny s poštovnym celkem shodné jako u nás.Tak klapky (orig) vychází celkem slušně v Jupaboat(3300 bez DPH)Takže je obědnám.Ted se naskytl daleko větší problém .Po podrobnějším skoumání výfukových svodu jsem došel k závěru že je nejvyšší čas je vyměnit.Mám ty jednodílné co se již nedělaj a cena dvoudílných(přestavbová sada)je od 40ti tisíc(china) vejš.Po dvou dnech strávených na netu jsem se rozhod svody vyrobit z nerezu.Už jen z duvodu že ty origo by se měli měnit po 5ti letech(měl jsem tam puvodni z r.96.).Dám sem postupem času (3 tydny)další info jak to jde.Jinak nerez prodávaj v czmarine a chtej za ně 80 000,-
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...