mirzik Zveřejněno 26. Květen 2014 Sdílet Zveřejněno 26. Květen 2014 (upraveno) Ahoj všem....Tak jsem se vrátil nejen z Floridy a tady máte pár fotek ať jim ty sjezdy do vody, parkoviště u nich a mariny nezávidím jenom já :) http://mirzik.rajce.idnes.cz/Anna_Maria_Island Upraveno 9. Prosinec 2014 uživatelem mirzik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda Odesláno 26. Květen 2014 Sdílet Odesláno 26. Květen 2014 tak to já už závidím.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 26. Květen 2014 Sdílet Odesláno 26. Květen 2014 Hmmm, nevidim v tom zasadni rozdil :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mitous6 Odesláno 26. Květen 2014 Sdílet Odesláno 26. Květen 2014 Je to raj pro vsechny, ktere zajimaji lode a rybareni. Vratil jsem se ze stejneho mista pred dvema mesici a taky zavidim. Kdyz jsem daval nedavno lod na Slapech do vody, zase jsem si vzpomnel na jejich sjezdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 27. Květen 2014 Sdílet Odesláno 27. Květen 2014 Hele ale zase jim chybí to vzrůšo kdy zapadneš a tak podobně :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 27. Květen 2014 Sdílet Odesláno 27. Květen 2014 jj jak na Orlíku :.-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 27. Květen 2014 Sdílet Odesláno 27. Květen 2014 Už jsem to jednou dával, tak znovu ... Jak píše KB - jako na Orlíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 27. Květen 2014 Sdílet Odesláno 27. Květen 2014 Hmmm, nevidim v tom zasadni rozdil :lol::) Jen trochen. Pár detailů... Zase jsem nasranej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 27. Květen 2014 Sdílet Odesláno 27. Květen 2014 Zdendo, ale fakt jenom drobnosti :lol:No je to v prdeli, kdyz to clovek srovna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 27. Květen 2014 Sdílet Odesláno 27. Květen 2014 Už jsem to jednou dával, tak znovu ... Jak píše KB - jako na Orlíku Takovejch lodi co se na videu na tom jednom sjezdu vystridalo snad neni ani v cely Evrope :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 27. Květen 2014 Sdílet Odesláno 27. Květen 2014 Už jsem to jednou dával, tak znovu ... Jak píše KB - jako na Orlíku Takovejch lodi co se na videu na tom jednom sjezdu vystridalo snad neni ani v cely Evrope :)Tos nebyl v Holandsku.......:rolleyes: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 27. Květen 2014 Sdílet Odesláno 27. Květen 2014 To mas pravdu, to jsem jeste nebyl :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 28. Květen 2014 Sdílet Odesláno 28. Květen 2014 No, jenom v městečku Narden ( je tam hrob J.A.Komemského) Bylo v jachtařském přístavu asi 2x tolik lodí co v celejch čechách :cool: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 29. Květen 2014 Sdílet Odesláno 29. Květen 2014 A jak to maj vypucovaný!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 29. Květen 2014 Sdílet Odesláno 29. Květen 2014 Sullaco nezklamal :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 29. Květen 2014 Sdílet Odesláno 29. Květen 2014 No a ne woe? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se