romanva Zveřejněno 25. Květen 2014 Sdílet Zveřejněno 25. Květen 2014 Chlapi pomoc! Neválí se vám někomu doma kloudnej plovák do karbecu Rochester 2GC? Začalo mi to na volnoběh prskat a špatně to startovalo, seřizování bylo prd platný , až jsem oddělal filtr a do sání mi tekl benzín proudem. Plovák je děravej. Už jsem ho dvakrát letoval a vždycky to rupne jinde. Je ňákej špatnej - chtělo by to novej. Zase to zaletuju, ale mám obavy, že to rupne znova. Vždycky to praskne v rohu a je to tam silný jak alobal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 25. Květen 2014 Sdílet Odesláno 25. Květen 2014 ahoj,zkus bootcentrum,ten má spoustu věcí.Pavel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 26. Květen 2014 Sdílet Odesláno 26. Květen 2014 Chlapi pomoc! Neválí se vám někomu doma kloudnej plovák do karbecu Rochester 2GC? Začalo mi to na volnoběh prskat a špatně to startovalo, seřizování bylo prd platný , až jsem oddělal filtr a do sání mi tekl benzín proudem. Plovák je děravej. Už jsem ho dvakrát letoval a vždycky to rupne jinde. Je ňákej špatnej - chtělo by to novej. Zase to zaletuju, ale mám obavy, že to rupne znova. Vždycky to praskne v rohu a je to tam silný jak alobal.Pošli foto s rozměrama,používaly se různé plováky,pokusím se ho najít. bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanva Odesláno 26. Květen 2014 Autor Sdílet Odesláno 26. Květen 2014 (upraveno) Bezva. Odpoledne to nafotím a oměřím. Díky Je to tenhle: http://quadrajetparts.com/rochester-twojet-2gc-2gv-floats-rochester-2gc-2ge-2gv-mercarb-brass-float-rochester-7037512-p-423.html Upraveno 26. Květen 2014 uživatelem romanva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanva Odesláno 1. Červen 2014 Autor Sdílet Odesláno 1. Červen 2014 Tak motor už zase vrčí. Podařilo se mi ho sehnat v okolí, takže super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se