mercury Zveřejněno 19. Květen 2014 Sdílet Zveřejněno 19. Květen 2014 Ahoj. Chtel bych se zeptat, , jestli nemáte někdo tenhle typ člunu FLETCHER GTO 160. Chci jej totiž přihlásit na Slovensko, jeste není muj a nemůžu najít žádný stitek ani číslo lodi. Je to normální, nebo jsem špatně hledal? Díky za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 20. Květen 2014 Sdílet Odesláno 20. Květen 2014 Ahoj. Cislo lodi by melo byt nekde na laminatu "vyrazeno", myslim si, ze to by tam byt melo, respektive ja mam treba vzadu na baneplatu . Nicmene stitek s kapacitou jsem take na lodi nemel, takze pak na SPS brali podle registru dle typu lode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 21. Květen 2014 Sdílet Odesláno 21. Květen 2014 Já mám Fletcher Arrowsport 150 a ta má plechový štítek s číslem, jen proužek plechu a na něm vyražené číslo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mercury Odesláno 21. Květen 2014 Autor Sdílet Odesláno 21. Květen 2014 Chlapi Děkuji za Vaše reakce a jeste jednou to prohlédnu, ale jsem rozhodnutej tu loď koupit a přihlásit ji na Slovensku, kde jsem se již ptal a je to bez problémů a bez omezení i pro čechy akorat je to dražší asi 95 euro, ale techn.prohl po 5 letech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesi Odesláno 17. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 17. Červenec 2014 Ahoj. Chtel bych se zeptat, , jestli nemáte někdo tenhle typ člunu FLETCHER GTO 160. Chci jej totiž přihlásit na Slovensko, jeste není muj a nemůžu najít žádný stitek ani číslo lodi. Je to normální, nebo jsem špatně hledal? Díky za odpověď.ja mám fletcher 14 gto a štítok vzadu na lavej strane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se