Přejít na obsah
Plavidla.cz

Antifouling rada

morda

Doporučené příspěvky

Já když jsem to před 4-mi lety dělal, tak jsem přebrousil dno tak, abych srovnal drobné nerovnosti a hrubosti, tam kde jsem projel na gelcoat tak tam jsem dal základ pod atif. a pak malým molitanovým válečkam samotný antifoul dle návodu. Po 4 letech vše v poho a to jsem na vodě dost, slaná i sladká. Antifoul i základ Seajet , dobře se s ním pracuje, cena taky fajn.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 1 year later...
Hmm to je tak když zase svěříte AF firmě, která se tváří opět a zase jako renomovaná, všechno znají, všechno umí a když se ozvete tak z nich děláte prý debily. No nic, to jsem zase poučen, nějaká rada jak to dostat nejjednodušeji dolů? Brousit se mi to nyní nechce. Benzínem to dolu nechce, nějaké ředidlo? Tvl to bych se posral, prachy to stojí, všichni maj moře času a nakonec to je ještě na hovno a ještě abych to předělával...
Odkaz ke komentáři

• 2 years later...
Ahoj kluci, dotaz: mám pod AF nátěrem takovou černou barvu. Drží na trupu úplně neskutečně. Jelikož jeden litoměřický profi expert udělal AF nátěr křivě (na zádi čumí 20 cm z vody a na šipci je naopak pod vodou) rád bych to udělal tak jak to má být. Brousit se mi to moc nechce a tak se jen zeptám, nějaká zkušenost s barvožroutem a pravděpodobně nějakou dvousložkovou barvou na laminátu/gelcoatu? Upraveno uživatelem Sullaco
Odkaz ke komentáři

černá barva bude základ,opravy či zvýšení se dělají odbroušením AF na základ,pokud možno ne pod něj a spojí se,nahoru si nalep pásku do požadovaného tvaru,pak odmastit ,základ min. 3x, AF min.2x,samozřejmě použij stejný základ a AF jako tam máš...

prosba o radu:

na letošek jsem místo bezbarvého AF na motory objednal k tomu určenou vazelínu,je to k něčemu?

(původní AF nástřik likviduji po zimě kompresorem,odlupuje se neochotně,ale jde to)

Upraveno uživatelem zdenek2013
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...