morda Zveřejněno 15. Květen 2014 Sdílet Zveřejněno 15. Květen 2014 Mam cca dvojrocny novy lak na laminatovom clne a chcem teraz natriet antifouling, staci ak to zdrsnim a nanesiem 2-3 vrstvy? alebo to mam zase obrusit na laminat a davat zaklad a potom antifouling? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 15. Květen 2014 Sdílet Odesláno 15. Květen 2014 Podle mne staci jenom gelcoat zdrsnit smirkem a na to natrit zaklad foulingu a potom samotnej fouling. Nicmene zkuseni, necht mne opravi a doplni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 15. Květen 2014 Sdílet Odesláno 15. Květen 2014 No delal jsem to jak pise tomas a drzí to :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 15. Květen 2014 Sdílet Odesláno 15. Květen 2014 mala loď ? slaná voda ? sladká voda ? rychlá loď ? chceš jistotu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morda Odesláno 15. Květen 2014 Autor Sdílet Odesláno 15. Květen 2014 5,7 metra,sladka,max speed 70, chcem mat istotu,ale az na laminat sa mi to nechce brusit. ale prva moznost mi uplne vyhovuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 15. Květen 2014 Sdílet Odesláno 15. Květen 2014 no vidiš.. a je to :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 16. Květen 2014 Sdílet Odesláno 16. Květen 2014 Hele Davis , to jsou spíše otázky ohledně toho jaký foulink vybrat a né jak to udělat :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viita Odesláno 16. Květen 2014 Sdílet Odesláno 16. Květen 2014 Já když jsem to před 4-mi lety dělal, tak jsem přebrousil dno tak, abych srovnal drobné nerovnosti a hrubosti, tam kde jsem projel na gelcoat tak tam jsem dal základ pod atif. a pak malým molitanovým válečkam samotný antifoul dle návodu. Po 4 letech vše v poho a to jsem na vodě dost, slaná i sladká. Antifoul i základ Seajet , dobře se s ním pracuje, cena taky fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 7. Červen 2015 Sdílet Odesláno 7. Červen 2015 Ahoj mám dotaz, dělali mi v jedné firmě fouling a mám ho natažený úplně až k Z náhonu. Smí to tak být nebo ne, našel jsem totiž v manuálu, že tam má být ta mezera. :( Pokud ano proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 8. Červen 2015 Sdílet Odesláno 8. Červen 2015 Hele někde jsem o tom četl ale bohužel už nevím přesně kde ale myslím, že především šlo o to z čeho je "fouling" složený - v některých jsou i příměsi kovu a to by potom asi nedělalo dobrotu s anodami pokud by se to dotýkalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 13. Červen 2015 Sdílet Odesláno 13. Červen 2015 Ma tam byt 1cm mezera, presne jak pise Anachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 13. Červen 2015 Sdílet Odesláno 13. Červen 2015 Pletete si cm s palcem, tj.2,54 cmbootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 14. Červen 2015 Sdílet Odesláno 14. Červen 2015 Zadnou miru jsem nespecifikoval :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 14. Červen 2015 Sdílet Odesláno 14. Červen 2015 Hmm to je tak když zase svěříte AF firmě, která se tváří opět a zase jako renomovaná, všechno znají, všechno umí a když se ozvete tak z nich děláte prý debily. No nic, to jsem zase poučen, nějaká rada jak to dostat nejjednodušeji dolů? Brousit se mi to nyní nechce. Benzínem to dolu nechce, nějaké ředidlo? Tvl to bych se posral, prachy to stojí, všichni maj moře času a nakonec to je ještě na hovno a ještě abych to předělával... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 14. Červen 2015 Sdílet Odesláno 14. Červen 2015 co máš za antifoul? existují "eko", bez mědi, a tak by by to natření nevadilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 14. Červen 2015 Sdílet Odesláno 14. Červen 2015 Ten rozmer jsem Anachy psal ja... Nevim jestli to ma byt 1 palec nebo 1cm. Ja to delal 2x a nechaval tam mezeru 1cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 14. Červen 2015 Sdílet Odesláno 14. Červen 2015 David: kdepak eko je to s mědí. Olepim to lakýrnickou páskou a holt ty 2 cm otřu. Ofiko má být jeden us palec tzn. 2,54. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 15. Červen 2015 Sdílet Odesláno 15. Červen 2015 Ten rozmer jsem Anachy psal ja... Nevim jestli to ma byt 1 palec nebo 1cm. Ja to delal 2x a nechaval tam mezeru 1cm.:) nebylo to na Tebe :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 9. Březen 2018 Sdílet Odesláno 9. Březen 2018 (upraveno) Ahoj kluci, dotaz: mám pod AF nátěrem takovou černou barvu. Drží na trupu úplně neskutečně. Jelikož jeden litoměřický profi expert udělal AF nátěr křivě (na zádi čumí 20 cm z vody a na šipci je naopak pod vodou) rád bych to udělal tak jak to má být. Brousit se mi to moc nechce a tak se jen zeptám, nějaká zkušenost s barvožroutem a pravděpodobně nějakou dvousložkovou barvou na laminátu/gelcoatu? Upraveno 9. Březen 2018 uživatelem Sullaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek2013 Odesláno 9. Březen 2018 Sdílet Odesláno 9. Březen 2018 (upraveno) černá barva bude základ,opravy či zvýšení se dělají odbroušením AF na základ,pokud možno ne pod něj a spojí se,nahoru si nalep pásku do požadovaného tvaru,pak odmastit ,základ min. 3x, AF min.2x,samozřejmě použij stejný základ a AF jako tam máš...prosba o radu:na letošek jsem místo bezbarvého AF na motory objednal k tomu určenou vazelínu,je to k něčemu?(původní AF nástřik likviduji po zimě kompresorem,odlupuje se neochotně,ale jde to) Upraveno 9. Březen 2018 uživatelem zdenek2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se