tomas80 Odesláno 28. Květen 2019 Sdílet Odesláno 28. Květen 2019 Podle mne se taky bere osoba, proste osoba, at je to kojenec, nebo dite, nebo duchodce, furt je to jedna osoba. Nevim muj selskej rozum a o prepocitavani sem nikdy neslysel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raschi Odesláno 28. Květen 2019 Sdílet Odesláno 28. Květen 2019 Určitě jsem na nějakých štítcích u gumáků viděl obsaditelnost typu 3 dospělí nebo 2 dospělí + 2 děti apod. V osvědčení plavidla jsou samozřejmě jenom osoby a oficiálně žádný přepočet podle věku nebo velikosti není. Nicméně u člunu papírově pro 8 osob bych osobně 9 lidí, kde 2 z nich jsou děti do 3 let, klidně vzal, podle mne to nikdo řešit nebude. Navíc takto malé děti budou patrně na klíně dospělých, takže nebude problém ani v tom, že by neměly kde sedět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martazs Odesláno 28. Květen 2019 Sdílet Odesláno 28. Květen 2019 Určitě jsem na nějakých štítcích u gumáků viděl obsaditelnost typu 3 dospělí nebo 2 dospělí + 2 děti apod. Právě jsem si taky jistej že jsem něco takovýho viděl někde, proto se ptám. Díky moc za rady chlapi, nějak to udělám:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se