Přejít na obsah
Plavidla.cz

Chennai - Broken Bridge

Doporučené příspěvky

Ahoj.

Byl jsem se včera podivat na místo, který mi podle mapy prislo zajimavy. Jedna se o most pres reku Adyar, byl postaveny v roce 1967, v roce 1977 ho zničila povoden a nebyl obnoven.

Kdybych vedel, jak vypada pristupva cesta, nejspis bych se tam dobrovolne nevydal. Projit chudou rybářskou vesnici s plnou peněženkou je život ohrozujici i pro Inda. Poprvé a asi naposledy jsem si to místo aspoň vyfotil, a hrozne jsem litoval, ze nemam lepsi fotak. Vysel z toho digitalni impresionismus, ale docela slusne to odpovida povaze mista.

Priste bych se tam radsi vydal lodi po mori, nez pesky. Podeziram policajtku, který jsem se ptal na cestu, ze tu hlidku za mnou poslala schvalne, aby nemeli v rajonu nejakej prus!r. Krome toho, ze mne mistni nabizeli marjanku se ovšem nic zvlastniho nestalo. Fotit v ty vesnici jsem se ale neodvazil. Je to místo jen pro silny zaludky.

Zde vice informaci (EN): http://en.wikipedia.org/wiki/Broken_bridge,_Chennai

Zde několik fotografii z mista, kde se snoubi dzungle a more, a clovek je jenom navsteva, prestoze jsme v centru petimilionovy metropole: http://viky-tw.rajce.idnes.cz/Chennai_-_Broken_Bridge

Oproti puvodni fotografii na Wikipedii z roku 2009 se to tam dost zmenilo.

K obrazkum: Je to místo, kde se lihne krabi poter, proto pritahuje vodni ptaky a taky rybare, kteří tam pobihaji po brehu a s taskou v ruce chytaji kraby, kteří se snazi prejit plaz. Je to docela vtipny je sledovat, ale měli v rukách i dost velky klacky, takze jsem je nechtel moc otravovat. ;) Další rybari pouzivaji site k rybolovu a taky jakysi podivny dreveny verze morskych kajaku.

Upraveno uživatelem viky_cz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Viky, to je masakr, máš můj obdiv, nicméně Indii nemám rád, resp. Indy jako národ, je to asi nejzaostalejší národ Asie, nechutný prasátka a hovádka, to, co se tam denně děje je toho dostatečným důkazem a to, jak to na tvé fotce vypadá ostatně taky, vůbec se nedivím, že naši tmavší spoluobčané mají původ právě v Indii, jsou naprosto stejný. Je to jen můj názor, ale možná máš odlišný. V každým případě máš určitě zážitky, na který do smrti nezapomeneš :)
Odkaz ke komentáři

Je fakt, ze vetsina Indu v zivote nevideli, co je to nemit pred barakem haldu odpadku. Ale jinak kdyz srovnam treba existenci cernych smetist u nas jeste v 80tych letech, neni to zas takovej rozdil ..... vsak si na to vzpomente a neni to tak davno.

I presto povzuju tento kousek prirody v post-apokalyptickem stavu za neuveritelne zajimavej z hlediska toho spojeni zbytku civilizace a vody.

A zlost na cikany si vylejvejte jinde, proto jsem to sem nedaval.

Upraveno uživatelem viky_cz
Odkaz ke komentáři

To ani nechtej vedet. K vode se moc nedostanu, takze nic moc zajimavyho.

Jinak cestuju po takovejch roztomilejch mistech jako jsou uhelny doly a elektrarny. Sem tam se jede 4 hodiny pres dzungli a tak podobne. Nuda.

A co se tyka mest a obci, tak to je takovej humus, ze se to kolikrat stydim fotit.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...