viky_cz Zveřejněno 12. Květen 2014 Sdílet Zveřejněno 12. Květen 2014 (upraveno) Ahoj. Byl jsem se včera podivat na místo, který mi podle mapy prislo zajimavy. Jedna se o most pres reku Adyar, byl postaveny v roce 1967, v roce 1977 ho zničila povoden a nebyl obnoven. Kdybych vedel, jak vypada pristupva cesta, nejspis bych se tam dobrovolne nevydal. Projit chudou rybářskou vesnici s plnou peněženkou je život ohrozujici i pro Inda. Poprvé a asi naposledy jsem si to místo aspoň vyfotil, a hrozne jsem litoval, ze nemam lepsi fotak. Vysel z toho digitalni impresionismus, ale docela slusne to odpovida povaze mista. Priste bych se tam radsi vydal lodi po mori, nez pesky. Podeziram policajtku, který jsem se ptal na cestu, ze tu hlidku za mnou poslala schvalne, aby nemeli v rajonu nejakej prus!r. Krome toho, ze mne mistni nabizeli marjanku se ovšem nic zvlastniho nestalo. Fotit v ty vesnici jsem se ale neodvazil. Je to místo jen pro silny zaludky. Zde vice informaci (EN): http://en.wikipedia.org/wiki/Broken_bridge,_ChennaiZde několik fotografii z mista, kde se snoubi dzungle a more, a clovek je jenom navsteva, prestoze jsme v centru petimilionovy metropole: http://viky-tw.rajce.idnes.cz/Chennai_-_Broken_BridgeOproti puvodni fotografii na Wikipedii z roku 2009 se to tam dost zmenilo. K obrazkum: Je to místo, kde se lihne krabi poter, proto pritahuje vodni ptaky a taky rybare, kteří tam pobihaji po brehu a s taskou v ruce chytaji kraby, kteří se snazi prejit plaz. Je to docela vtipny je sledovat, ale měli v rukách i dost velky klacky, takze jsem je nechtel moc otravovat. ;) Další rybari pouzivaji site k rybolovu a taky jakysi podivny dreveny verze morskych kajaku. Upraveno 12. Květen 2014 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri.sefrna Odesláno 12. Květen 2014 Sdílet Odesláno 12. Květen 2014 Viky, to je masakr, máš můj obdiv, nicméně Indii nemám rád, resp. Indy jako národ, je to asi nejzaostalejší národ Asie, nechutný prasátka a hovádka, to, co se tam denně děje je toho dostatečným důkazem a to, jak to na tvé fotce vypadá ostatně taky, vůbec se nedivím, že naši tmavší spoluobčané mají původ právě v Indii, jsou naprosto stejný. Je to jen můj názor, ale možná máš odlišný. V každým případě máš určitě zážitky, na který do smrti nezapomeneš :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samoliter Odesláno 12. Květen 2014 Sdílet Odesláno 12. Květen 2014 Už tady chybí jen záběry z osad na východním Slovensku. Letanovský mlýn už prej zrušili, ale na Spiši a východě je jich dost. Kam se na ně hrabe sídliště Chánov. Takový Luník IX v Košicích je asi 10x vetší. samoliter. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 13. Květen 2014 Autor Sdílet Odesláno 13. Květen 2014 (upraveno) Je fakt, ze vetsina Indu v zivote nevideli, co je to nemit pred barakem haldu odpadku. Ale jinak kdyz srovnam treba existenci cernych smetist u nas jeste v 80tych letech, neni to zas takovej rozdil ..... vsak si na to vzpomente a neni to tak davno.I presto povzuju tento kousek prirody v post-apokalyptickem stavu za neuveritelne zajimavej z hlediska toho spojeni zbytku civilizace a vody.A zlost na cikany si vylejvejte jinde, proto jsem to sem nedaval. Upraveno 13. Květen 2014 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 13. Květen 2014 Sdílet Odesláno 13. Květen 2014 Mně se to tam tedy hrozně líbí , určitě by se tam dobře chytali ryby a přijde mi tak krajina rozhodně zajímavější než vyleštěné resorty plný barů a bazénů . Ty poznámky k cikánum taky nechápu to sem nepatří . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 13. Květen 2014 Sdílet Odesláno 13. Květen 2014 škoda že jsi se nedostal blíž k těm lodím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 13. Květen 2014 Autor Sdílet Odesláno 13. Květen 2014 Ke kterejm? K tem s privesnym motorem? Ty mam vyfoceny když jsem byl o par km vic severnejc na Marina Beach. Zkusim to najit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 13. Květen 2014 Sdílet Odesláno 13. Květen 2014 jj ty co jsou vidět tam v dálce , Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 14. Květen 2014 Autor Sdílet Odesláno 14. Květen 2014 Něco jsem tam pridal. Není to zadnej zazrak, ale snad te to uspokoji. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri.sefrna Odesláno 14. Květen 2014 Sdílet Odesláno 14. Květen 2014 proč to rozčilování ohledně cikánů, nijak blbě jsem to nemyslel, vždyť je potvrzený, že cikáni sem přišli právě z oblasti Indie, jen jsem poukazoval na to, že se tady chovají i přes tu vzdálenost a stovky let pořád stejně jako Indové doma. Co je na tom špatnýho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 14. Květen 2014 Sdílet Odesláno 14. Květen 2014 Bohuzel ta pravda :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 14. Květen 2014 Sdílet Odesláno 14. Květen 2014 Nemam ani za mák rasistické sklony,ale Jiří uhodil hřeb na hlavu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 14. Květen 2014 Autor Sdílet Odesláno 14. Květen 2014 Za prvy je to klise a za druhy to sem nepatri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri.sefrna Odesláno 14. Květen 2014 Sdílet Odesláno 14. Květen 2014 Už mlčím, pardon :-( Tak hlavně povídej kde všude jsi tam byl a co jsi viděl. Co se ti líbilo a co ne a pod. Do Indie se nejezdí běžně, tak chceme malej cestopis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 15. Květen 2014 Autor Sdílet Odesláno 15. Květen 2014 To ani nechtej vedet. K vode se moc nedostanu, takze nic moc zajimavyho.Jinak cestuju po takovejch roztomilejch mistech jako jsou uhelny doly a elektrarny. Sem tam se jede 4 hodiny pres dzungli a tak podobne. Nuda.A co se tyka mest a obci, tak to je takovej humus, ze se to kolikrat stydim fotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 15. Květen 2014 Sdílet Odesláno 15. Květen 2014 Ale něco nafot , ty obrázky jsou fakt zajímavý . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 15. Květen 2014 Autor Sdílet Odesláno 15. Květen 2014 Vis jaka kvalita obrazku vznikne pri foceni z jedouciho auta se zatmavenejma sklama?Mam takovejch celkem dost, ale ukazovat se to neda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se