Snaake Zveřejněno 4. Květen 2014 Sdílet Zveřejněno 4. Květen 2014 Dobrý den, prosím o rady připadne obrázky jak se řeší zapojeni řízení a plynu. Mám malý člun, ke kterému jsem koupil závěsný motor Yamaha 5pk. V lodi je připraven volant s táhly dozadu k motoru a rychlostní paka s razenim jsou tam i bbovdeny ale jak to vše spojit s motorem nevím. Děkuji za Vase rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 4. Květen 2014 Sdílet Odesláno 4. Květen 2014 Ten motor je určený pro dálkové ovládání? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snaake Odesláno 4. Květen 2014 Autor Sdílet Odesláno 4. Květen 2014 Aha - to nevim, ale vzhledem k tomu ze to tam prosté nikde není kam zapojit tak předpokládám ze ne :( zkusim pořídit foto a dat ho sem. Je to řešitelné i když nebude určen pro dálkové ovládáni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri.sefrna Odesláno 4. Květen 2014 Sdílet Odesláno 4. Květen 2014 No, musí se dálkové ovládání předělat. Nevím, jak Yamaha, ale např. k Mercury se dá koupit přestavbová sada, u 5Hp je to trošku horší, ale předělat to jde. Ptej se na rady ohledně přestavby přímo u Yamahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snaake Odesláno 4. Květen 2014 Autor Sdílet Odesláno 4. Květen 2014 No on je ten motor už asi hodné starý. Typnul bych mu 20 let, ale šlape špičkové. Budou mít věci i na tak starý motor? A kde je Yamaha? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 5. Květen 2014 Sdílet Odesláno 5. Květen 2014 Třeba tady http://www.yamaha-zizi.cz/ Tam jsem byl vždy spokojenej- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snaake Odesláno 13. Květen 2014 Autor Sdílet Odesláno 13. Květen 2014 Tak v yamaze jsem nepochodil. Nějaké nápady či jiná řešení než s originál přestavbou. Dovedu si představit jakýsi adaptér kterým bych to vyřešil, ale než se budu pouštět do přestavby tak bych rad vidět zda a jak to již někdo řešil. Nechci vymyslet vymyšlené. Uvitam obrázek nebo radu diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 13. Květen 2014 Sdílet Odesláno 13. Květen 2014 Zajdi do Avar yachtu , a vem ten motor sebou , tam ti poradí celkem v pohodě . Tyhle malá motory se na dálku většinou nestaví . Je docela možný že přestavba bude dražší než motor . Občas to ale vidět je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se