ondra Zveřejněno 18. Listopad 2009 Sdílet Zveřejněno 18. Listopad 2009 Ahoj, při výměně oleje v Z náhonu jsem zjistil bílý pruh v oleji, takže průnik vody. Prosím o radu co a jak rozdělat, vyměnit atd. Jedná se o staré Volvo Penta AQ 110 hp, ten náhon je typ 100 nebo myslím 180. Kdyžtak pošlu foto. Používám olej Quicksilver gear Lube. díky moc za všechny rady. Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 4. Únor 2010 Sdílet Odesláno 4. Únor 2010 Ahoj,zřejmně máš typ Volvo AQ100.Nejčastěji dochází k průniku vody okolo řadícího mechanizmu.Nové spec.těsněnní mám skladem - 780,-kč. provádím samozřejmně i kompletní servis.Schneider Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jahoďák Odesláno 15. Únor 2010 Sdílet Odesláno 15. Únor 2010 Ahoj Ondro, když mi pošleš foto nohy, možná ti budu schopen poradit, mám stejný motor Volvo Penta AQ 110 / 200 C. Mám teď celou nohu rozebranou. Co se týče jakýchkoliv dílů na V-P doporučuji Ing. Paslera - MOLO - velice solidní jednání a při kontaktu člověk vidí že je to člověk který ví o čem se mluví.A co se týče oleje, myslím že je zbytečné používat oleje Quicksilver, protože v manuálu na tyto pohony je doporučen přímo Volvem olej který seženeš za běžné ceny, což u prodejců lodí a pod. těžko.Pokud nalezneš typ nohy, můžu ti pomoci sehnat servisní manuál jak na nohu tak motor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jahoďák Odesláno 23. Únor 2011 Sdílet Odesláno 23. Únor 2011 ... jinak po osobním kontaktu doporučuji i p. Schneidera, jeden z posledních mála lidí, kteří vědí o čem mluví a jsou schopni i opravy a ne jen výměny dílů, jako většina ostatních. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se