Robert Zveřejněno 19. Duben 2014 Sdílet Zveřejněno 19. Duben 2014 Ahoj chlapici,stalo se Vam nekomu ze do laminatove lode uhodil blesk ? A jelikoz predpokladam ze jo tak co se stane ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misson10 Odesláno 19. Duben 2014 Sdílet Odesláno 19. Duben 2014 Já byl do té doby abstinent...... ale po úderu jsem pak začal trošku víc pít.... ale co je plus nemusím už dobíjet mobil.... vždy se mi sám dobíjí v ruce...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 19. Duben 2014 Autor Sdílet Odesláno 19. Duben 2014 Takze vlastne samy pozitivni veci,jen se trochu bojim aby to nefungovalo i obracene a nestal se abstinent ze me :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 19. Duben 2014 Sdílet Odesláno 19. Duben 2014 Motor by mohl přestat chlastat :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 19. Duben 2014 Autor Sdílet Odesláno 19. Duben 2014 Na rozdil od auta mam v lodi radsi vozralyho Americana nez Nemeckyho abstinenta :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 20. Duben 2014 Autor Sdílet Odesláno 20. Duben 2014 Koukam nikdo nic,asi kdo to zazil uz nam nic nerekne :( Tak tech par milionu voltu risknu a uvidim nebo dam na oblouk hromosvod :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 20. Duben 2014 Sdílet Odesláno 20. Duben 2014 no mne jednou na Lipně na laminátovém člunu .. sršeli jiskry na uhlíkovém prutu.. ale brali ryby a taky jsme přežil .To že víc od té doby chlastám .. bych tomu úplně nepřisuzoval ale kdo ví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 21. Duben 2014 Sdílet Odesláno 21. Duben 2014 Koukam nikdo nic,asi kdo to zazil uz nam nic nerekne :( Tak tech par milionu voltu risknu a uvidim nebo dam na oblouk hromosvod :DKoukni sem, dost se to probíralo: http://www.jachting.info/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4840 nebo do vyhledávače tohle, je tam toho víc: blesk na lodi forum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 21. Duben 2014 Autor Sdílet Odesláno 21. Duben 2014 Diky za odkaz,hadrari to probrali opravdu dukladne ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 21. Duben 2014 Sdílet Odesláno 21. Duben 2014 to víš, holt maj ten klacek krapet delší :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se