Přejít na obsah
Plavidla.cz

Suzuki df20a (chlazení)

Doporučené příspěvky

Myslíte si že je normální když po startu motoru začne voda tryskat (kontrola chlazení) třeba až po 15 vteřinách ? Trochu mě to zarazilo. Motor je úplně nový. Zatím byl pouze jeden start v sudu. Našel jsem ten samý případ na youtube takže to možná bude vlastnost těchto motorů. Na druhou stranu jsem našel videa kde lidem voda vyletí hned z kontrolní trysky proto mi to vrtá hlavou. Na přiloženém videu se to tomu majiteli chová přesně jako mě (v sudu) . Nakonec to chcípne a pak opět nastartuje a voda se objeví až po přídání plynu. Díky za názory

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 sec mi sice připadá dlouho, ale chvíli trvá než se naplní celý blok a při zavřeném termostatu se to tlačí jen kontrolkou. Při prvním startu úplně okamžitě téct z kontrolky nemůže. Při vypnutí a hned znova nastartování by měla jít voda hned. Pumpa není 100% těsná, aby voda po vypnutí vytekla. Ta vůle v těsnosti se může lehce lišit. Taky záleží na tom, jestli je pumpa při startu pod vodou nebo nad a kolik po startu přidáš plynu. Na nízkej volnoběh to trvá logicky dýl.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...