Anachy Zveřejněno 14. Duben 2014 Sdílet Zveřejněno 14. Duben 2014 Tak jsem po zimě jen zkusmo nastartoval závěsný rezervní motůrek a chová se nějak podivně.Na malé otáčky nechce běžet se sytičem a v otáčkách zase nechce bez sytiče. Nic jsem s ním nedělal a když jsem jej zkoušel naposledy na podzim tak fungoval normálně.Že by vyčichlej benzín :). Použil jsem nějaké zbytky z lodi které mám ještě v nádrži - možná směs ethanolu s benzínem 1 : 1.Rozhodil jsem karbec - vyčistil vypustil zbytky ale chová se to stále stejně. Nenapadá někoho něco. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 14. Duben 2014 Sdílet Odesláno 14. Duben 2014 zkus si karburator nechat nekde vycistit ultrazvukem-me to pomohlo po zime u krovinorezu-cena kolem stovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 14. Duben 2014 Sdílet Odesláno 14. Duben 2014 Jak se chová studenej a teplej v zavislosti na sytiči? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 15. Duben 2014 Autor Sdílet Odesláno 15. Duben 2014 Na sytič jako studený chytne a běží, omlouvám se, že jsem to napsal trochu nepřesně, takže se dá říci , že opačně než teplej :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 15. Duben 2014 Sdílet Odesláno 15. Duben 2014 Teda Anachy :) ted jsem s toho teprve blbej.Takže studenej na sytič běží OK v celém rozsahu otáček a teplej (bez sytiče)nejde do otáček?To bude vážně přicpanej karbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 15. Duben 2014 Autor Sdílet Odesláno 15. Duben 2014 No také to tak vidím, zkusím to ještě jednou celé rozhodit, pročistit a uvidím co to provede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se