teltech Zveřejněno 8. Duben 2014 Sdílet Zveřejněno 8. Duben 2014 dobrý večer mame motorovou lod ve špánělsku a v květnu nam na ní končí stk vždy jsme ji vozili domu ale ted si myslím jestli nam neudělájí stk tam v rámci eu.děkuji za odpověd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 8. Duben 2014 Sdílet Odesláno 8. Duben 2014 Možná by nebylo od věci napsat tuto otázku přímo na SPS-Jsou většinou velice ochotný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teltech Odesláno 8. Duben 2014 Autor Sdílet Odesláno 8. Duben 2014 to samo mužu myslel jsem jestli už to někdo neřešil jinak mame stejnou lod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 8. Duben 2014 Sdílet Odesláno 8. Duben 2014 Tak ještě pár nadšencu a uděláme si svuj web Bayliner 2052 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 8. Duben 2014 Sdílet Odesláno 8. Duben 2014 zdar.toto jsem sice vloni.. ale přesto zkoušel s lodí v Chorvatsku.Ne že by to nešlo. Ale ta cena kterou za to chtěli se skoro rovnala ceně přepravy lodě. Jen pro info . loď 9,5 m , š.3,1 vaha 5 t.. proto jsem to nemohl jen tak zapojit a převézt.. Nešlo to ani partnersky v rámci smluv které obě země tehdy měly a stále mají.. .. A přesto jsem na yacht foru toto tema četl , ale stáří cca 2 - 3 roky a tehdy se to někomu na jadranu s plachetkou podařilo. prohlédl mu ji technik i s účastí pověřence z kapitanátu , protokol poslali prý do CZ a tady mu to potvrdili.. ale nevím , jen jsem to četl. každopádně mě to meprošlo ani omylem . jak dotazem přímo v CHRV osobně , tak dotazem i tady na SPS. Ano - jistě by se to zlevnilo pokud by těch lodí a pokud možno - bylo např 10 a na jednom místě..Ale to asi.. těžko. Takže taková moje zkušenost z 29.3.2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teltech Odesláno 9. Duben 2014 Autor Sdílet Odesláno 9. Duben 2014 děkuji za infa je mi jen divný jak to dělají ostatní třeba nemci ? hodně cestuju a lodí na vlekách par vidim ale nezda se mi že všichni tahají lodě domu na stk jenom aby to zas nebyl výmysl jak z nás dostávat peníze k čemu je pak eu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 9. Duben 2014 Sdílet Odesláno 9. Duben 2014 Němci, a většina Evropy nedělají STK, to v podstatě jen u nás a Slovensko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 9. Duben 2014 Sdílet Odesláno 9. Duben 2014 Jak píše maxík1958 - tuto "vymoženost" máme akorát u nás.... jsme zase kousek před EU :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teltech Odesláno 9. Duben 2014 Autor Sdílet Odesláno 9. Duben 2014 takže napsat lod na známeho v německu a je pokoj no mysme paka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se