kenty8000 Zveřejněno 6. Duben 2014 Sdílet Zveřejněno 6. Duben 2014 Ahoj všem. Koukal jsem ,že 90 procent kempů v HR má sjezd do vody pro čluny. Budu brát 3.6m - 20hp na kolečkách. Nechci však nechávat člun na bojce v noci na moři. Chci ho prostě vytáhnout na kolečkách po rampě a dojet si sním třeba do chatky nebo bungalovu každý večer. Tam dát alspoň motor do auta. Neabsolvoval už někdo něco takového ? Potřeboval bych nějaké doporučení na nějaký kemp ,kde by se toto dalo praktikovat. Mám tím na mysli dobrý vjezd do vody. Chatky nebo bungalovy ideálně do 100m od moře + beton cesta nebo štěrk v kempu . Předem díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda Odesláno 7. Duben 2014 Sdílet Odesláno 7. Duben 2014 v Sukošanu (kousek pod zadarem) je krásná rovina a kempy max 20 m od vody. Bydleli jsme v apartmanu Fontana a hned a vedle je plno kempů s krásným přístupem k vodě i s lodí. řešil jsem to zrovna tak, jako ty. Fanda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenty8000 Odesláno 8. Duben 2014 Autor Sdílet Odesláno 8. Duben 2014 Super děkuji . Podívám se jak to tam vypadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri.sefrna Odesláno 9. Duben 2014 Sdílet Odesláno 9. Duben 2014 Zrovna v Sukošanu hoši bacha, pobřeží přímo kolem města je velmi plytké, jak říkají místní, tedy mělké, bacha na vrtule :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda Odesláno 10. Duben 2014 Sdílet Odesláno 10. Duben 2014 JE TAM AKORÁT JEDNO MíSTO HODNě MěLKé, ALE JE OZNAčENé BOJKOU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimír Odesláno 10. Duben 2014 Sdílet Odesláno 10. Duben 2014 Do Sukošanu jsem taky pár let jezdil, ale až na konec (asi 3km za marinou), říká se tomu Malá Makarska a jsou tam čtyři menší kempy přimo u vody. taky jsem měl tenkrát malý gumák a nechával jsem ho na vodě. ale není tam moc kam jezdit, snad naproti na Pašman, nebo projet průlivem pod mostem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 10. Duben 2014 Sdílet Odesláno 10. Duben 2014 A co delta Neretvy, tam se dá do vody krásně zajet a je tam i nějakej kemp pokud jsem to viděl z vody dobře...tam je to parásní místečko, obrovská plocha s jemným písečkem a 20-ti cm vody na brouzdání...paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se