Přejít na obsah
Plavidla.cz

Mercruiser 3.0L 1994 vykon

Doporučené příspěvky

Ahoj , myslím že skoro na 100 % tam máš vrtuli do rychla s větším sklonem listů. Jinými slovy když tu loď máš prázdnou a nebo málo zatíženou vyskočí to z vody jako nic a dostane do otáček. ale když je to naložený dělá to to co píšeš. řešení je v jiný ,vrtuli tedy takové co jde více do síly a pak dostaneš motor do otáček a i výkonu. Něco jako přeřadit na čtyřku z pětky při jízdě do kopce .
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Morda, nevim co mas za lod, jak velkou a tezkou, ale uprime vykon motoru 3.0 litru neni nijak zavratny a pokud tam nasackujes 5 lidi, ted jeste zalezi jakejch, protoze kdyby jsi treba konkretne me tam nasackoval petkrat, tak vlastne tech lidi vezes minimalne sest :), tak uz pak neni divu, ze jdes do skluzu pomalu. Samozrejme je dobre polaborovat s vrtulema a mrkni na tu kompresi, ale podle mne v tom problem nebude.
Odkaz ke komentáři

Tom má pravdu, s 2,5l 120 hp jsem se dostal do skluzu se čtyřmi lidmi jakž takž, s pěti už s problémy a šest ani náhodou. a mám dojem že tu je rozdíl jen 10 hp oproti 3,0l. Každopádně vrtulí něco docílíš ale za cenu kompromisů - buď rychlost nebo sílu. :)
Odkaz ke komentáři

Tak som dal spat tu vrtulu na silu a posadil som jedneho na spic a celkom sa to rozbehlo. Lod ma 700 kilo je to silvan 17 bow rider, dlzka 5,73 sirka 2,30. Maximalne otacky ktore som dosiahol bolo 4500 a rychlost 55. Je to ok?
Odkaz ke komentáři

Jo to už by mohlo byt ok , pravděpodobně by bylo dobrý ještě spočítat přesně podle délky lodě a váhy průměr +pitch( sklon propeleru) třeba tady .http://www.mercurymarine.com/propellers/prop-selector/#

Je jasný že s 5 ti lidma se to bude chovat úplně jinak než když jsi tam sám .

Odkaz ke komentáři

morda: já tomu nerozumím. Na začátku jsi psal, že s druhou vrtulí je to stejně blbé a teď, že je to OK. Co se změnilo? Je to tím "posazením jednoho na špici?" Upraveno uživatelem Lubor
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...