zapotak Zveřejněno 2. Duben 2014 Sdílet Zveřejněno 2. Duben 2014 Dobrý den , poradil by někdo kde sehnat manžetu z náhonu, volvo penta číslo má 872281 . má dva průměry 100/120 je dlouhá cca 160mm. Děkuji za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miro Odesláno 2. Duben 2014 Sdílet Odesláno 2. Duben 2014 Mám skladembootcentrum 608081142 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 3. Duben 2014 Sdílet Odesláno 3. Duben 2014 Jestli na to nespěcháš a řešíš cenu, tak ebay, nebo shopy v usa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zapotak Odesláno 3. Duben 2014 Autor Sdílet Odesláno 3. Duben 2014 Díky za odpověďi ,domluvil jsem se s bootcentrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horky83 Odesláno 25. Duben 2014 Sdílet Odesláno 25. Duben 2014 Zdravím Vás Bootcentrum,Neměl by jste skladem i díly na Volvo Penta 501 V8 benzín rv1993??Praskl mi a spadl do vody ozubený díl "taková podkova" která je na Z noze. Je to v místech nad hladinou. Je to převod z kormidla na Z nohu, aby se dalo manévrovat. Případně zašlu fotky, loď mám bohužel na zimní koze a nemám možnost jí ze Slap převést do černošic.Děkuji Martin Horký725754714 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se