viky_cz Zveřejněno 18. Březen 2014 Sdílet Zveřejněno 18. Březen 2014 (upraveno) Jak jsem uz psal jinde, 15.3. jsem mel prilezitost se na ceste do Turecka zastavit v Kavale v Recku.Bydleli jsme v hezkym hotelu, který ma primo před oknama malej klub. Když jsme prijizdeli, zrovna se tam mladez placatila přes zaliv na takových tech minikrabickach s plachtou, ale bohužel zmizeli nez jsme se ubytovali. http://mujweb.cz/valentvi/foto/15032014148B.jpg Je videt, ze mistni jacht-klub, nebo jak to nazvat, je prostorem pro levnou lidovou vodni zabavu, dedousove tam vysedavaji na terase u mola vykecavaji celej den. Proste idylka! Prosli jsme se po meste, taky kolem zakladny komercniho rybolovu. Lovi se tam ryby i z krasnych drevenych lodi. :) Zde par fotek (ale pozor, je to foceny telefonem, tak se neleknete):http://viky-tw.rajce.idnes.cz/Greece%2C_Kavala/ Upraveno 18. Březen 2014 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 19. Březen 2014 Sdílet Odesláno 19. Březen 2014 No mají to tam hezký...jen trochu z ruky, škoda. Loni mě lákal kamarád na plachetnici, 8 chlapů na 10dní - cesta až na Lesbos, ale neměl jsem bohužel čas... bylo to prý parádní a přístup řeků k jachtařům je prý uplně někde jinde než Chorvatsko...ale jak říkám, je to z ruky... Nám asi zbyde naše Labíčko...:-) ale taky dobrý hihihi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 19. Březen 2014 Sdílet Odesláno 19. Březen 2014 Pěkné. No nebyla by špatná taková klasická malá rybářská bárka. Moře je prostě moře :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 19. Březen 2014 Sdílet Odesláno 19. Březen 2014 No to určitě je... prostě jiná dimense. Letos to ale asi vynechám. Moc aktivit a málo dovolený hihihi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se