sando Zveřejněno 16. Březen 2014 Sdílet Zveřejněno 16. Březen 2014 chcem vás poprosiť o radu aký motor - minimálny výkon treba pre rezervný motork člnu cca 7m / 2t predpokladám že s 5k sa to moc hýbať nebudeVďaka za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 16. Březen 2014 Sdílet Odesláno 16. Březen 2014 Musis rict kde s nim budes jezdit. Na Slapy ti 5HP staci v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 16. Březen 2014 Sdílet Odesláno 16. Březen 2014 Taky si myslím že pětka je ok . Je to rezervní motor a s tím se to fakt hýbat nebude .Potřebuješ loď dostat domu nebo do opravy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 16. Březen 2014 Sdílet Odesláno 16. Březen 2014 Prolítni si tohle - http://www.plavidla.cz/forum/viewtopic.php?id=531 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sando Odesláno 16. Březen 2014 Autor Sdílet Odesláno 16. Březen 2014 vďaka chcem to na more pre prípad poruchy hlavného - dostať sa do"bezpečia" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 17. Březen 2014 Sdílet Odesláno 17. Březen 2014 V Recku jsem petku na podobny lodicce videl. Když bude hnusny počasí, tak je cokoliv malého naprd, to je asi jasny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 17. Březen 2014 Sdílet Odesláno 17. Březen 2014 V silnym proudu, vlnách, nebo protivětru je 5 koní málo. Koukal bych spíš po desítce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 17. Březen 2014 Sdílet Odesláno 17. Březen 2014 já bych se kouk po málo jeté dvoutaktní 10HP dlouhé noze. na moři ani nemusí splňovat 25 let a CE. je to levný, lehký, nenáročný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 17. Březen 2014 Sdílet Odesláno 17. Březen 2014 Mám loď trošku větší a 5 Hp ji dotlačí taky pokud není vítr, vlny atd. Jako bezpečák stačí, jinak na moři je lepší smlouva s sea-help. Tim malým motorkem to udrříš od břehu a oni by ti přijeli pomoct. Stojí to cca 60 EUR na sezonu ( na měsíc) a je to docela jistota, toť si myslím já... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sando Odesláno 17. Březen 2014 Autor Sdílet Odesláno 17. Březen 2014 zdá sa mi že 10hp 2t (kôli váhe) dlhá noha + sea help bude optimumzdá sa mi že sa tu riešili dáke priškrtené 5hp motory s možnosťou jednoduchej úpravy na 10hp len to neviem nájsť ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 17. Březen 2014 Sdílet Odesláno 17. Březen 2014 Resily se tu motory Selva Piranha 5XS, ale jako zalozni muzes mit celkem cokoliv a tohle je asi nejdrazsi varianta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro_cz Odesláno 25. Březen 2014 Sdílet Odesláno 25. Březen 2014 řeším teď podobnou věc - záložní motor na 1,2t a 5,7m loď. Celkem jsem splynul s myšlenkou 5HP 2T motorku z důvodu hmotnosti, jednoduchosti a uchycení, které teda nemám ještě domyšlené, ale přijde mi, že větší motor by byl už problém uchytit tak, aby v tahu bezpečně držel. Inspiraci ale hledám, kde a jak motor na lodi skladovat. Vzadu mám koupací plato, které není nijak předimenzované a vozit motor trvale tam by určitě nebylo to pravé, takže tam chci jen držák tj. neměl byste někdo popis nebo ideálně fotky, kde motor vozíte jinde, než na pantografu nebo jiném "provozním" držáku? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 25. Březen 2014 Sdílet Odesláno 25. Březen 2014 Dělá se taky držák na zábradlí, na zadní koš - je to taková překližková destička uchycená na trubky zabrádlí a motor na ní přitaženej stejně jako na pantografu - tedy pokud jsi na lodi, jinak uklizený aby nelákal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se