Sullaco Odesláno 23. Červen 2014 Sdílet Odesláno 23. Červen 2014 (upraveno) Tvl já smekám Viky!!!! Upraveno 23. Červen 2014 uživatelem Sullaco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 24. Červen 2014 Sdílet Odesláno 24. Červen 2014 Viky.... jsi fakt dobrej... klobouk dolů........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 24. Červen 2014 Autor Sdílet Odesláno 24. Červen 2014 Kluci co vas na tom tak desi? Ujet 2000km za tejden není prece zadnej zazrak, většina z vas to aspoň nekdy udela taky. ;)Krome toho, lodicku jsem si od zacatku porizoval za timto ucelem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 24. Červen 2014 Sdílet Odesláno 24. Červen 2014 Viky taky smekám tvl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 12. Květen 2015 Sdílet Odesláno 12. Květen 2015 Poradí mi někdo trasu která by stála za to? Plánuji dovolenou 14-18 dní a nemám přesný cíl, jen přemýšlím o Amstru. Třeba už to někdo jel a našel dobrou trasu tak budu rád za radu. Jeli by jsme ze Žernosek počátkem srpna tak se třeba někdo i přidá...:-) Díky za každou zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 12. Květen 2015 Autor Sdílet Odesláno 12. Květen 2015 To chces lod odvyzt nebo se plavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 12. Květen 2015 Sdílet Odesláno 12. Květen 2015 Holandsko ze Žernosek po vodě na tři týdny je dost hodně upocená plavba. Nezapomeň, že na kanálech, a těch je většina, můžeš jen 10 - 12 km/h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 13. Květen 2015 Sdílet Odesláno 13. Květen 2015 A jakou lokalitu plánuješ navštívit, byl jsem tam zatím jen třikrát, ale naposledy jsem se vracel na stejnou trasu bylo to tam moc fajn - Frisko, mohu doporučit ale záleží co chceš vidět, klidnou oblast nebo větší města? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 13. Květen 2015 Autor Sdílet Odesláno 13. Květen 2015 Jeste bych podotkl, ze pokud chces vzit Drakouse do centra Amstru, tak leda s bajbootem. Mas tam limit vejsky nad hladinou 2m, nekde i pod 2m, s velkou lodi se tezko vejdes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 13. Květen 2015 Sdílet Odesláno 13. Květen 2015 Jeste bych podotkl, ze pokud chces vzit Drakouse do centra Amstru, tak leda s bajbootem. Mas tam limit vejsky nad hladinou 2m, nekde i pod 2m, s velkou lodi se tezko vejdes.Do Amstru bych nejezdil, je to sice "povinnost" když jsi v NL ale jsou tam daleko hezčí města :) ale jinak jak píše Viky "bejby" člun nebo někde zakotvit a nechat se povozit místní dopravou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 13. Květen 2015 Sdílet Odesláno 13. Květen 2015 No tak to jste mě moc nepotěšili... zatim nevim kam, to si nechám poradit, ale rozhodně bych po vodě a s výškou 2m jsem v ....:-) Dá se někde zjistit kde je jaká průjezdní výška abych se vůbec někam dostal ? Počítám, že budu mít tak něco kolem 4m nad hladinou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 13. Květen 2015 Autor Sdílet Odesláno 13. Květen 2015 Mam plavebni mapy v GIFech. Docela podrobny, vysky mostu tam jsou.Co se mne tyka, moc jsem toho na lodi po NL nepojezdil, akorat centrum Amstru a nejakou cast Noord Hollandu (Zaanstad, Purmerend, Noordhollandskanal). Anachy, co bys doporucil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 13. Květen 2015 Sdílet Odesláno 13. Květen 2015 No tak to jste mě moc nepotěšili... zatim nevim kam, to si nechám poradit, ale rozhodně bych po vodě a s výškou 2m jsem v ....:-) Dá se někde zjistit kde je jaká průjezdní výška abych se vůbec někam dostal ? Počítám, že budu mít tak něco kolem 4m nad hladinou...Kdyžtak řekni, něco s tou výškou provedeme, pilu mám, abys jako teda věděl že jsem kámoš a nenechám tě ve štychu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 13. Květen 2015 Sdílet Odesláno 13. Květen 2015 Hoďte na něj někdo deku....Sám leští i antény a mě by řezal loď darebák jeden !!!! Ty mapy by se mi hodily jestli Tě můžu poprosit abych to mohl nějak naplánovat cestu. Mam sice GARMINa, ale nevim jestli lze plánovat tady když mam mapu Holandska a nebo až tam když se chytne... viky, nevyrazíž do světa že by jsi se stavil a pokecali bychom ? Bývám tam skoro každý víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 13. Květen 2015 Autor Sdílet Odesláno 13. Květen 2015 viky, nevyrazíž do světa že by jsi se stavil a pokecali bychom ? Bývám tam skoro každý víkend.Kde byvas, v Holandsku? Mel bych tam jet za dva tejdny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 13. Květen 2015 Sdílet Odesláno 13. Květen 2015 viky, nevyrazíž do světa že by jsi se stavil a pokecali bychom ? Bývám tam skoro každý víkend.Kde byvas, v Holandsku? Mel bych tam jet za dva tejdny.bych rekl ze myslel Zernoseky :) dragon-ale kdyby jsi si chtel udelat vejlet-30.5.-Slavnosti Labe-Tynec nad Labem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 13. Květen 2015 Sdílet Odesláno 13. Květen 2015 Viky, myslel jsem, že víš že sídlíme na Žernosekách.... viděli jsme se tam...no né é é é ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 13. Květen 2015 Sdílet Odesláno 13. Květen 2015 (upraveno) packa - a copajeto za slavnosti? Pro mě by to bylo dva dny plavby nahoru a den a půl dolu... :-) ...a 19 komor !!! Upraveno 13. Květen 2015 uživatelem dragon333399 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 13. Květen 2015 Sdílet Odesláno 13. Květen 2015 No bez map jsi tak trochu v prd...., Jsou tam vyznačeny pevné mosty, zvedací mosty, podjezdné výšky, hloubky a další potřebné údaje. Víš už alespoň kde budeš vplouvat do NL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 13. Květen 2015 Sdílet Odesláno 13. Květen 2015 (upraveno) Anachy zatim vůbec...plánoval jsem Magdeburg, Mittelandkanal, ale co dál zatim visí ve vzduchoprázdnu...nechám si poradit. Upraveno 13. Květen 2015 uživatelem dragon333399 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 13. Květen 2015 Sdílet Odesláno 13. Květen 2015 No je to NL fakt trochu z ruky a jak píše David na tři týdny plavby asi nesmysl, i když nevím třeba se dá projet Německem za pár dnů, to by Ti ale David asi dokázal poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 13. Květen 2015 Sdílet Odesláno 13. Květen 2015 No já víc šasu nemam, spíš méně. Počítal jsem s dvěma týdny, ale trošku protáhnout to můžu. Jen nevim, jestli udržim manželku tak dlouho na lodi hihihi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 13. Květen 2015 Sdílet Odesláno 13. Květen 2015 Nebylo by lepší kousek tu loď převézt po silnici a získat tak čas na pohodovější plavbu? Měl bys čas taky se podívat na zajímavosti kolem vody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 13. Květen 2015 Sdílet Odesláno 13. Květen 2015 To možná jo, ale chci jet lodí kterou převážet nejde... teda jde ale za příšerných podmínek nadrozměru, takže musim po vodě. Chceme jet i s kamarádem, který je na tom podobně, takže tak jak říkáš třeba někdy v budoucnu...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 13. Květen 2015 Autor Sdílet Odesláno 13. Květen 2015 Tak to jedte na Berlinsky jezera. :D To mas bliz.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky