Přejít na obsah
Plavidla.cz

Holandsko s vlastni lodi - 13.6 - 20.6.2014


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 93
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

No nestraš, mělo by to být nějakých 450 km tak počítám když proti proudu pojedu nějakých 10, mělo by se to za 4 dny udělat. Koukám celý večer na google a líbí se mi trasa po Labi za Magdeburg, odbočit na Havel, přez Ratenow po kanálech na Berlínký a kanálem zpět do Magdeburgu a domu. Celkem cca 1200 km, to bych měl i dojet bez tankování. Upraveno uživatelem dragon333399
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odbočíš v Havelbergu, Rathenow je vejš zpátky po Havole. Tam je pěkně a pozdravuj v Pritzerbe Helmuta - mám tam známý. Jde to. pokud bude dost vody v Labi, kolem Arneburgu nebejvá zrovna nejvíc. Záleží s čím poplaveš - ponor. A udržet denní průměr 10 km/h proti vodě je dost náročný. Vono to v hospodě každýmu plave 15 km/h a víc, ale jak dlouho ?, než se všechno uvaří.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně, budu pozdravovat každýho Helmuta co potkám :-) Ještě to musim pořádně naplánovat, ale tahle cesta se mi zdá na dva týdny reálná. A rád bych jel přez Hohenauen...tam jsem byl kdysi na dovolený...ai před dvaceti roky :-) Co se rychlosti týká, zrovna teť o víkendu jsme to měřili mam při 2000 ot to jede nějakých 9-10 proti proudu ale nad Střekovem.. Maximálka byla 15 proti proudu, ale to se nedá pořád, to je jasný. Upraveno uživatelem dragon333399
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jasně, chci to pořádně odzkoušet, ale stejně, teť jsem relativně prázdnej, na dovku bude ještě naloženo. Ta loď to sice asi moc nepozná, ale rozdíl tam být může. Koukal jsem ještě, že kdyby nezbyl čas na Berlínský jezera, šlo by to pokrátit přez Ratenow, Premnitz, Havelsee, Plaue, Genthin, a směr MGB.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem postupoval přesně podle těch návodů na těch stránkách a podařilo se mi to nainstalovat. Všechno je to zdarma. Prohlížeč mam HomePort. Jednotlivý mapy se v něm pak krásně spojí v jeden celek.

Chce to ale opravdu číst všechno a jít přesně podle návodu.

Ještě to pak nacpu i do telefonu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No co bych na to řekl.... mapy ma teť v GARMINovi tak je budu používat a lišejník nechám cucákům aby měli přílohu k hamburgrům pro hosty ...alespoň něco když už bude pes nacpanej a nebude chtít hihihi... Jééé, tam na vodě je teť klídek když tam cucáci nepředváděj své vyleštěné mazlíky...kdyby to tak zůstalo !!! Jinak všem díky za informace, přehodnotili jsme to a pojedeme asi do toho Německa - cca 1200km by mělo být celkem reálné. Holandsko možná příští rok, dotáhneme tam lodě autem a pojezdíme tam. Přece jen my musíme chodit do práce a vydělávat na cucáky, takže tolik dovolené ZATIM nemam !!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...