Danykopy Zveřejněno 10. Březen 2014 Sdílet Zveřejněno 10. Březen 2014 sice na lodi plyn nemám, ale název regulace otáček motoru se mi prostě nelíbí. Tohle jsem vytvořil aby jsem mohl ovládat otáčky. Snad to bude fungovat dobře a dlouho :-) http://danykopy.rajce.idnes.cz/ovladani_plynu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 10. Březen 2014 Sdílet Odesláno 10. Březen 2014 Dane, Ty se nezdáš, moc pěkný, měls renovovat nějakýho veterána!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danykopy Odesláno 10. Březen 2014 Autor Sdílet Odesláno 10. Březen 2014 to, jo, ale na druhou stranu, takhle se to alespoň naučím. kdybych se to učil na veteránovi, mohl bych ho zkur..t a to by byla věčná škoda. K veteránům asi musí člověk prostě dorůst .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 10. Březen 2014 Sdílet Odesláno 10. Březen 2014 :D a =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 10. Březen 2014 Sdílet Odesláno 10. Březen 2014 (upraveno) no-jo je to pekná prace ale k tomu ostatnímu to je jako pěst na oko (ty neobroušené svary na konstrukci kajuty)-tam si jeste mákneš Upraveno 10. Březen 2014 uživatelem packa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danykopy Odesláno 10. Březen 2014 Autor Sdílet Odesláno 10. Březen 2014 Tak jasně, to se ještě všechno musí doladit... obroušení svárů, to je to nejmenší, to je hotový za jedno dopoledne, ale tam neni hotovejch daleko víc jinejch věcí :-)... tohle ovládání jsem udělal jen proto, že by mě to stejně jednou čekalo a zrovna bylo nějak hnusně nebo co, tak jsem toho využil, je to sice taková rychlovka, ale ještě to trochu doleštim, nalepim tam dřevěnou kuličku a bude to dobrý... no a teď je sice hezky, ale mě je blbě a dělat nemůžu...achjo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 10. Březen 2014 Sdílet Odesláno 10. Březen 2014 Prozraď prosím postup výroby. Ten kryt je z nerez plechu svařeného z vnějšku v rohu a pak zbroušené a vyleštěné? Jak se to dělá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danykopy Odesláno 10. Březen 2014 Autor Sdílet Odesláno 10. Březen 2014 (upraveno) Přesně tak Lubore, popsal jsi to dobře :-) ten kryt je dělanej z plechu, myslím, že 1mm, měl jsem vzít tlusčí, protože jsem měl pak bobky při broušení, že to probrousím. plech jsem naohybal, ten druhej k němu taky natvaroval, přibodoval, celý svařil, jak správně říkáš z vnějšku, pak jsem to zbrousil, pak vyleštil. Ten vnitřek, jsem udělal z několika kousků, posvařoval, nějaký vrtání soustružení a složení. To kolečko, které tahá za lanko je z hliníku. Nejvíc mi dalo práci to vymyslet. Upraveno 10. Březen 2014 uživatelem Danykopy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 10. Březen 2014 Sdílet Odesláno 10. Březen 2014 Dany, koukám,že máš taky slušně vybavenou dílnu, to Ti závidím (v dobrém !) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danykopy Odesláno 10. Březen 2014 Autor Sdílet Odesláno 10. Březen 2014 jo, když máš s čím dělat, tak jde vždycky všechno líp...neříká mi to sice pane, ale tchán mě v dílně zatím trpí. Taky mu tu dílnu závidím, tu práci už tolik ne :-), je dneska těžký se živit rukama, ale co ti o tom budu vykládat, že... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 11. Březen 2014 Sdílet Odesláno 11. Březen 2014 JJ :rolleyes: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky