Kely Zveřejněno 5. Březen 2014 Sdílet Zveřejněno 5. Březen 2014 Dobrý den sháním těsnění na motor Mercruiser MCM 190 nejlépe Praha a okolí. Kontakt , tel., a pod. dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 5. Březen 2014 Sdílet Odesláno 5. Březen 2014 Zkus BOOTCENTRUM, v příspěvcích na něj najdeš i tlf, sežene nebo i má skladem spoustu věcí, dokáže poradit a ceny u něj jsou v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 5. Březen 2014 Sdílet Odesláno 5. Březen 2014 Mě se poslední dobou (hlavně cenově) osvědčil imramovský. Většinu má skladem, nebo do týdne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kely Odesláno 6. Březen 2014 Autor Sdílet Odesláno 6. Březen 2014 dobry den tak těsněni mám firma Kuifel Zvěřínek u Nymburka vyrobené na počkání cca 1hod. cena velmi slušná . Ještě jsem se ptal na čidlo kontroly přehřátí motoru u Imramovského a cena 3000,- Je docela dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 6. Březen 2014 Sdílet Odesláno 6. Březen 2014 Tak to ber, za ty prachy to uz urcite nebude mosaz, ale zlato !!! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se