Zdenda Zveřejněno 26. Únor 2014 Sdílet Zveřejněno 26. Únor 2014 Ahoj,potřeboval bych poradit, jak propojit AC pumpu Mercruiseru 3.0 a karbec.To co tam bylo původně ani nechtějte popisovat. Stačí když napíšu, že tam všude prosakoval benzín?Z karbecu mam vyvedenou trubku (jak se s ní připojují vodovodní baterie). Bohužel na AC pumpě byl jen zbytek nějaký koncovky, jako je na hydraulickejch hadicích. Přímo na tý koncovce byla na čestvý slovo nasazená hadice. Drželo to asi na půl centimetru.Co tam správně patří? Kde to sehnat?Koukal jsem, že závit je stejnej, jako na rozváděcí kostce hydrauliky na alpha jedničce.Představu nějakou mam, ale nejdřív bych rád znal váš názor.Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 26. Únor 2014 Sdílet Odesláno 26. Únor 2014 Ahoj,potřeboval bych poradit, jak propojit AC pumpu Mercruiseru 3.0 a karbec.To co tam bylo původně ani nechtějte popisovat. Stačí když napíšu, že tam všude prosakoval benzín? Z karbecu mam vyvedenou trubku (jak se s ní připojují vodovodní baterie). Bohužel na AC pumpě byl jen zbytek nějaký koncovky, jako je na hydraulickejch hadicích. Přímo na tý koncovce byla na čestvý slovo nasazená hadice. Drželo to asi na půl centimetru. Co tam správně patří? Kde to sehnat?Koukal jsem, že závit je stejnej, jako na rozváděcí kostce hydrauliky na alpha jedničce. Představu nějakou mam, ale nejdřív bych rád znal váš názor. DíkV originále je to propojené trubičkou 3/8" se šroubením na koncích.Během let se dělalo samozřejmně více typů,Nějaké mám i u sebe v dílně! bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 27. Únor 2014 Autor Sdílet Odesláno 27. Únor 2014 Dík.Už mam pořešeno. Pasuje to tam z brzdový trubičky z feldy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 27. Únor 2014 Sdílet Odesláno 27. Únor 2014 Brzdova trubka z feldy se mě zdá dost malá na prutok benu do 3L motoru :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 27. Únor 2014 Autor Sdílet Odesláno 27. Únor 2014 No já jsem taky nepoužil tu trubku. Použil jsem jen tu koncovku, jak jsem psal. Mam 7,5 mm vnitřní průměr trubky. To by snad mělo stačit. :)Je to stejný průměr, jako ta původní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se