Přejít na obsah
Plavidla.cz

Přívod benzínu z AC pumpy do karbecu

Doporučené příspěvky

Ahoj,

potřeboval bych poradit, jak propojit AC pumpu Mercruiseru 3.0 a karbec.

To co tam bylo původně ani nechtějte popisovat. Stačí když napíšu, že tam všude prosakoval benzín?

Z karbecu mam vyvedenou trubku (jak se s ní připojují vodovodní baterie). Bohužel na AC pumpě byl jen zbytek nějaký koncovky, jako je na hydraulickejch hadicích. Přímo na tý koncovce byla na čestvý slovo nasazená hadice. Drželo to asi na půl centimetru.

Co tam správně patří? Kde to sehnat?

Koukal jsem, že závit je stejnej, jako na rozváděcí kostce hydrauliky na alpha jedničce.

Představu nějakou mam, ale nejdřív bych rád znal váš názor.

Dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

potřeboval bych poradit, jak propojit AC pumpu Mercruiseru 3.0 a karbec.

To co tam bylo původně ani nechtějte popisovat. Stačí když napíšu, že tam všude prosakoval benzín?

Z karbecu mam vyvedenou trubku (jak se s ní připojují vodovodní baterie). Bohužel na AC pumpě byl jen zbytek nějaký koncovky, jako je na hydraulickejch hadicích. Přímo na tý koncovce byla na čestvý slovo nasazená hadice. Drželo to asi na půl centimetru.

Co tam správně patří? Kde to sehnat?

Koukal jsem, že závit je stejnej, jako na rozváděcí kostce hydrauliky na alpha jedničce.

Představu nějakou mam, ale nejdřív bych rád znal váš názor.

Dík

V originále je to propojené trubičkou 3/8" se šroubením na koncích.Během let se dělalo samozřejmně více typů,Nějaké mám i u sebe v dílně!

bootcentrum

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...