Anachy Zveřejněno 18. Únor 2014 Sdílet Zveřejněno 18. Únor 2014 Ahoj, stručný dotaz :Vydává se teď po technické už jen jeden doklad a to rovnou mezinárodní? Nějak jsem tuto informaci na stránkách SPS nedokázal najít.Děkuji za reakci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 18. Únor 2014 Sdílet Odesláno 18. Únor 2014 Kolonky jsou nazvané česky a anglicky. V kolonce "Pohon/propulsion" mám vyplněno "vrtule". Tak to s tou mezinárodností až tak žhavé nebude. :-)))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 18. Únor 2014 Autor Sdílet Odesláno 18. Únor 2014 Kolonky jsou nazvané česky a anglicky. V kolonce "Pohon/propulsion" mám vyplněno "vrtule". Tak to s tou mezinárodností až tak žhavé nebude. :-))))))No tak doslovně jsem to nemyslel :) ale vím, že byly vždy dva jeden jen v cz jazyce a to na , nevím přesně, čtyři roky u opakované technické a druhy nazvaný jako mezinárodní jen na, sorry ale také už to nevím přesně, dva roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 18. Únor 2014 Sdílet Odesláno 18. Únor 2014 bylo to na 5 a dva - mazaně po česku :mad , teď na 4 všechno. ale kolik jich mám, to bych se musel podívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 18. Únor 2014 Sdílet Odesláno 18. Únor 2014 Bylo to 5, 4 , Na 2 jsou auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 18. Únor 2014 Autor Sdílet Odesláno 18. Únor 2014 No takže se shodneme na tom, že momentálně je jen už jeden? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jahoďák Odesláno 18. Únor 2014 Sdílet Odesláno 18. Únor 2014 Hoj Anachy, jo, už jen mezinárodní. Technickou jsem absolvoval letos a přesně je to tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 18. Únor 2014 Sdílet Odesláno 18. Únor 2014 Taky mám už jen jeden, ten "mezinárodní".Kromě "vrtule" v kolonce "Type of propeller" tam mám ještě další perličky, jako "s vlastním strojním pohonem" v kolonce "Type of craft" a poznámku "Výrobní číslo plavidla xxx" v kolonce "Official entries" ......... zřejmě se počítá s tím, že čeština je světový jazyk.Platnost technické 4 roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misson10 Odesláno 18. Únor 2014 Sdílet Odesláno 18. Únor 2014 ke mě přijedou teď ve čtvrtek udělat technickou.... musím koupit 600Kč kolky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 18. Únor 2014 Autor Sdílet Odesláno 18. Únor 2014 No mam uz to take za sebou jen me prekvapilo to jedno lejstro :) a ani jsem se nestihl zeptat proc to tak je :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se