Zed82 Zveřejněno 7. Únor 2014 Sdílet Zveřejněno 7. Únor 2014 Zdravím váš všechny.Jsem tu nový a prosím o radu... Koupil jsem si před rokem 5m člun s 55hp motorem (dovoz z Anglie) Prodávající čech říkal ,že to přihlásit půjde ,ale nejde.... "pán" už tel.číslo po mém telefonování zrušil a SPS chce co nemám. Chtěl bych se zeptat co se stane ,když na něm budu jezdit a zastaví mě říční policie (nebo jak se jim říká) ? Děkuji za odpověd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 7. Únor 2014 Sdílet Odesláno 7. Únor 2014 (upraveno) takovej už bylo a ještě bude-v každem případě na vodu nelez-55koní už neokecáš a bylo by to asi drahé-dej tam 5 a jezdi nebo registrace v zahraničí....všechno už tady je popsanéjen tak mimochodem-kdopak je ten seriozní prodejce?kdy jsi byl na SPS-letos nebo v lonskem roce?-od 1.1.2014 jsou ty podminky trochu vic na hlavu Upraveno 7. Únor 2014 uživatelem packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 7. Únor 2014 Sdílet Odesláno 7. Únor 2014 Máš problém s lodí, nebo s motorem?Každopádně na vodu s tim fakt nechoď. Je to doooost drahý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 7. Únor 2014 Sdílet Odesláno 7. Únor 2014 To bych se vrátil na místo činu a pánovy promluvil do duše.Ale chtělo to řešit hned!Na vodu ne!člun přihlásit šlo,ale minulej rok(ted se musíš optat na SPS).Chtěli po mě jen prohlášení že ho dál neprodám a jinak ho z evidence vymáznou.Co je to za motor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zed82 Odesláno 8. Únor 2014 Autor Sdílet Odesláno 8. Únor 2014 Pán se jmenuje Krupka a při prodeji byl v pohodě a ani nevím kde bydlí protože jsme se sešli u vody v Olešný. problém je spíš s motorem ,ale asi jak říkáte tam budu muset byt´nerad motor do 5hp a bude to v poho. Motor je to yamaha 55hp. Děkuju za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 8. Únor 2014 Sdílet Odesláno 8. Únor 2014 Neni to zrovna levný, ale co teda koupit novější motor? Předpokládám, že jsi narazil na stáří motoru.Další možnost (ale to nevim jistě) je registrace lodě v zahraničí. holandsko, belgie, německo apod. Někde by se určitě daly najít vlákna.... (nebo na jachting.info).Jsou toho plný inzerce.... lidi prodávaji starý motory, který už u nás nejdou legálně přihlásit. Párkrát jsem z nudy takový lidi na to upozornil. Občas jsem dostal odpověď, že když si ten motor koupim, tak mi poradí fígl, jak na to. Když jsem odpověděl, že jestli znaji takovej fígl, tak proč si ho nepřihlásí..... tak už se pak neozvali!! Pozor na takový šmejdy!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 8. Únor 2014 Sdílet Odesláno 8. Únor 2014 Teda ja nevím ,ale když neco kupuji tak alspon sepíšu smlouvu že jsem to neukrad a adresu prodávajícího! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reno Odesláno 8. Únor 2014 Sdílet Odesláno 8. Únor 2014 Ahoj, nejlepší je loď registrovat v NL. Tady si přečti jak se to dá provést http://www.caravan24.cz/forum/viewthread.php?thread_id=3597 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 8. Únor 2014 Sdílet Odesláno 8. Únor 2014 Díky tomuhle bordelu o stáří motoru včR v tom nakonec bude největší chaoz registrací plavidel na světě. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se