Rimmerak Zveřejněno 5. Únor 2014 Sdílet Zveřejněno 5. Únor 2014 Ahoj, hledal jsem a nikde jsem nic nenašel, tak se ptám tady. Jak možná mnozí víte, proběhlo dokončení zaplavování dolu Ležáky a vytvoření 320ha vodní plochy s názvem Jezero Most. Dočetl jsem se, že je jako další plán rekultivace stavba přístaviště a dalších rekreačních zařízení. Nikdy jsem se ale nedozvěděl (a ptát se přímo na magistrátu města Most se mi moc nechce), jestli je možné v současné době provoz lodí se spalovacím motorem. Myslím, že by bylo zajímavé si jezero objet na gumáku. http://mapy.cz/#!x=13.659098&y=50.540111&z=13&l=16&d=base_1716118_1&t=s Za informace děkuji. Michal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 5. Únor 2014 Sdílet Odesláno 5. Únor 2014 To je rozmer dobrej tak na vodni lyzovani. :)Problem je v tom, jestli je to jeste porad dulni prostor nebo uz vodni plocha. Na vodni plose to lze, pokud to neni zakazano, ovsem pouze ve vytlacnem rezimu.Na MU ti to mozna ani nereknou, spis bych se ptal na SPS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 5. Únor 2014 Sdílet Odesláno 5. Únor 2014 (upraveno) vzhledem k tomu ze je to byvaly dul bych asi šel za majitelem-a to bude mozna ten magistrat-na SPS jim to bude fuk ale mam za to ze uz jsem nekde čet že tam ma vzniknout komercni rybařsky revir tak asi jenom s elektromotorem Upraveno 5. Únor 2014 uživatelem packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmerak Odesláno 5. Únor 2014 Autor Sdílet Odesláno 5. Únor 2014 Díky za odpovědi. Tak já to asi zkusím a napíšu na magistrát. Podle mě už je vlastníkem město, protože po zatopení a vybudování cyklostezek to mělo dostat do vlastnictví město a cyklostezky tam už jsou a zatopené to je taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 5. Únor 2014 Sdílet Odesláno 5. Únor 2014 Myslim, ze magistrat je nejjistejsi a co, maximalne te vyfakujou mailem, nic horsiho se ti stat nemuze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmerak Odesláno 5. Únor 2014 Autor Sdílet Odesláno 5. Únor 2014 Myslim, ze magistrat je nejjistejsi a co, maximalne te vyfakujou mailem, nic horsiho se ti stat nemuze.Máš pravdu. A jestli se to tam bude dát projet, bude to zajímavá vyjížďka :-) Ve větru i dobrej tréning na moře. A až za 10 let dorubají v lomu čSA, mají ho zaplavit taky a vznikne jezero o 800 hektarech v podhůří Krušných hor :-) To bude taky pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 5. Únor 2014 Sdílet Odesláno 5. Únor 2014 Jako ze to propojej? To by konecne mohlo bejt zajimavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 6. Únor 2014 Sdílet Odesláno 6. Únor 2014 No je přeci psáno že tam kde to není výslovně zakázáno ve vyhlášce tak je plavba se spalovacím motorem povolena a tady to asi ještě zakázat nestačily :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmerak Odesláno 6. Únor 2014 Autor Sdílet Odesláno 6. Únor 2014 (upraveno) Podle mě ty jezera mezi sebou bohužel nepropojej, protože mají každý plánovanou jinou výšku hladiny a aby tam kvůli nám dělali vzdymadla... to by se jim asi nechtělo. Ono i těch 300 hektarů je na projížďku hezký :-)EDIT: Dostal jsem odpověď z magistrátu města Most:cituji:"Dobrý den, k Vašemu dotazu, který se týká činností na jezeře Most Vám sděluji, že jezero v současné době ještě není dopuštěné a stále na něm probíhá vodní rekultivační činnost, kterou provádí pověřená organizace. Na plochu jezera je rovněž zákaz vstupu mimo vyznačené cesty. Vlastní plocha ani pozemky v okolí doposud nejsou ve vlastnictví města Mostu." Upraveno 10. Únor 2014 uživatelem Rimmerak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oshurty Odesláno 16. Červenec 2018 Sdílet Odesláno 16. Červenec 2018 https://mostecky.denik.cz/zpravy_region/otevreni-jezera-most-se-o-rok-posouva-stale-je-to-staveniste-20180104.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se