sando Zveřejněno 31. Leden 2014 Sdílet Zveřejněno 31. Leden 2014 (upraveno) Zdravím dalo by sa na takýto čln dorobiť kotevnú šachtu - držiak kotvy...ťahať to vždy zozadu... otrava http://www.autobazar.eu/sk/stingray-230-sx-id2638599.html Upraveno 31. Leden 2014 uživatelem sando Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jahoďák Odesláno 31. Leden 2014 Sdílet Odesláno 31. Leden 2014 Dalo. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 31. Leden 2014 Sdílet Odesláno 31. Leden 2014 taky sháním a našel jsem tohle:http://www.bootszubehör-dresden.de/epages/Store_Shop00521.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/Shop00521/Products/42981 má freefal a je široko-daleko nejlevnější - pokud teda cena platí, ani se mi nechce věřit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Odesláno 31. Leden 2014 Sdílet Odesláno 31. Leden 2014 Nevím, trochu mi to přijde jako kravina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sando Odesláno 1. Únor 2014 Autor Sdílet Odesláno 1. Únor 2014 vrátok na reťaz s kovaním by nemal byť problémproblematická sa mi zdá uzatvárateÄľná šachta na reťaz - lano prip. aj kotvu neviem si predstaviť dáke rozumné riešeníe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 1. Únor 2014 Sdílet Odesláno 1. Únor 2014 Do špice se zalaminátuje vodotěsně přepážka s velkým kontrolním a uzavíracím otvorem,ze shora lodě se nad ní namontuje el.vrátek na řetěz,na špicí se přidělá vhodný držák s kladkou,nainstalují se el.rozvody s ovládáním a je to hotovo. Investce cca 50000,- až 60000,- u profi firmy.bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sando Odesláno 1. Únor 2014 Autor Sdílet Odesláno 1. Únor 2014 Bootcentrum vďaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se