pelda Zveřejněno 28. Leden 2014 Sdílet Zveřejněno 28. Leden 2014 Zdravím všechny přítomné a prosím o radu u jaké pojišťovny nejlépe sjednat pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem mot.člunu s výkonem 37kw.Děkuji za vaše rady a zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 28. Leden 2014 Sdílet Odesláno 28. Leden 2014 zdar . nevim jestli nejlepe. ja pouzivam pojištovnu duerl-partner se sídlem v praze.. zkus si to nechat nacenit u nich .a ted koukám ze maji stranky v rekonstrukci tak zkus tento email info@duerlpartner.czv , nebo tel 283 890 122 pi Korečkova , nekde mam i mobil .. počkej..chvili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 28. Leden 2014 Sdílet Odesláno 28. Leden 2014 602 268 250 .. mel jsem tam u nich 2 lodě , nechával jsem si to nacenit i např z kooperativy nebo čsob , a vždy vyšli nej. .. nic jsem s nimi neřešil , i když vloni jsem spíš potřeboval i havarijko a to jsem neměl.. měl jsem jen povinné ruč,.. a to byla smůla.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viita Odesláno 28. Leden 2014 Sdílet Odesláno 28. Leden 2014 Toto téma se tu již řešilo, vyhledej si to vlákno. Doporučuji pojišťovnu HDI.Ale nech si zpracovat více nabídek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pelda Odesláno 29. Leden 2014 Autor Sdílet Odesláno 29. Leden 2014 Dík za odpovědi a ještě mám dotaz na délku pojištění,bude mi stačit půl roční pojištění-jak to řešíte?Má někdo zkušenost s pojištěním v Chorvatsku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viita Odesláno 29. Leden 2014 Sdílet Odesláno 29. Leden 2014 pojištění u HDI není drahé , je celoroční a platí i pro HR, vystavují dokonce zvlášť modrou kartu v Chorvatštině jako součást pojištění, já jsem spokojen, nabídka od nich předčila všechny ostatní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 29. Leden 2014 Sdílet Odesláno 29. Leden 2014 společnost Duerl-partner kterou jsem zde avizoval , mi zprostředkovává pojištění taktéž u HDI , to jsem zapoměl podotknout , takže jak viita píše.. 100 pro tuto společnost :-) .. mám i zkušenost že pojištění roční jsem např po 3 měsících z tech důvodů zrušil , poslali samozřejmě zpět tímto vzniklý přeplateknavíc podle délky trvání a objemu , resp. výši poj.částky se odvíjí i věrnostní slevy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartik10 Odesláno 18. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 18. Červenec 2015 Zdravím,má někdo zkušenosti s pojištěním přes společnost F&E s.r.o (www.pojisteniplavidel.cz)? Minulý rok jsem si přes tuto společnost sjednal pojištění odpovědnosti u Pantaenius pojišťovny. Po zaplacení mi byla na e-mail zaslána modrá karta a dále nic. Proto jsem písemně požadoval zaslání originálu modré karty a pojistnou smlouvu, nic mi však neposlali. Podepisoval jsem jen jakousi žádost o pojištění a plnou moc ke sjednání pojištění. Letos v červnu mi přišlo od téže firmy vyúčtování na pojistné na další rok. Přišlo však pod jiným číslem smlouvy než minulý rok. Proto jsem několikrát znovu požadoval zaslání pojistné smlouvy, ale zase zůstalo jen u slibů. Celé mě to přijde jako nějaký podvod. Jejich stránky jsou nefunkční a každé pondělí se tam změní datum jejich spuštění. Nemáte s nimi někdo zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jura 1956 Odesláno 18. Červenec 2015 Sdílet Odesláno 18. Červenec 2015 V červnu jsem pojistil člun 4,5m motor 37kw na kapitanátu v chorvatsku na rok a stáloto 280kun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotasan Odesláno 9. Červen 2017 Sdílet Odesláno 9. Červen 2017 Ahoj, marně na českém trhu sháním pojištění odpovědnosti za škodu (povinné ručení) u české pojišťovny. Slavia už několik let nedělá, čP pokud tam nemám nic dalšího, tak taky ne. Kooperativa jen s havarijním pojištěním, Alianz už to taky nedělá ... HDi monentálně nepojišťují.Našel jsem tohle: http://www.pojisteni.com/pojisteni-lodi/ máte s tím někdo zkušenosti ?Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty Odesláno 9. Červen 2017 Sdílet Odesláno 9. Červen 2017 Po Smarteu mam nyni cerstvou zkusenost s Pantaenius pres TPS centrum. Jednani korektni, jen texty v AJ. Ale vime jak to je, kvalita pristupu se pozna predevsim az s pojistnou udalosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 9. Červen 2017 Sdílet Odesláno 9. Červen 2017 Ahoj, marně na českém trhu sháním pojištění odpovědnosti za škodu (povinné ručení) u české pojišťovny. Slavia už několik let nedělá, čP pokud tam nemám nic dalšího, tak taky ne. Kooperativa jen s havarijním pojištěním, Alianz už to taky nedělá ... HDi monentálně nepojišťují.Našel jsem tohle: http://www.pojisteni.com/pojisteni-lodi/ máte s tím někdo zkušenosti ?Děkuji.Je to zprostředkovatel a mně před dvěma měsíce zajistili pojištění odpovědnosti za škody způsobené provozem lodě. Bylo to rychlé, je to od Alianz. Já jsem spokojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkas Odesláno 9. Červen 2017 Sdílet Odesláno 9. Červen 2017 Pojišťuji již několik let v Chorvatsku u Alianz. V základu to stojí násobně méně, než co mi bylo nabízeno v tuzemsku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky