rypadlo Zveřejněno 28. Leden 2014 Sdílet Zveřejněno 28. Leden 2014 Ahoj přátelé, sháním použitelný prostor pro renovaci motorového laminátového člunu Gobbi, stáří cca 30let, velikost cca 2,5x5m.Asi je to trapný ale cena by měla být co nejnižší, ačkoliv chápu, že pronájem takového prostoru má svou cenu.Zároveň bych se mohl revanžovat, například údržbou či opravou pronajatého prostoru, platba energie je samozřejmostí.Koukám po nějaké větší garáži na nějakém statku či bývalém areálu JZD a podobně, nebráním se ani nějakému spolupronájmu, zkrátka rozmanitosti nabídek se meze nekladou.Středočeský kraj, odhadovaná doba renovace-dvě sezóny.Za nabídky vkusné i nevkusné Vám předem děkuji.Michal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 28. Leden 2014 Sdílet Odesláno 28. Leden 2014 Stredocesky kraj je dost sirokej pojem. Nechces to omezit aspoň na okres? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misson10 Odesláno 28. Leden 2014 Sdílet Odesláno 28. Leden 2014 No kdyby si sháněl na rakovnicku... tak mě tady zaujal inzerát na halu cca něco přes 800 čtverečních metrů hned u rakovníka.... chtěj za to sice asi 1,2mil.... ale kdyby nás bylo více loďařů.... tak by prostory neměly chybu.... já jsem si teď na zimu pronajmul stodolu, sice 500 měsíčně.... ale hlodavce hubím a hubím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rypadlo Odesláno 29. Leden 2014 Autor Sdílet Odesláno 29. Leden 2014 Tak okres bych specifikoval na prahu západ a prahu východ, ještě přesněji celá Praha-Východ a jižní část Prahy-Západ by byla nejideálnější. Díky za upozornění.mission10: jó to by nás asi muselo bejt trochu víc na takovouhle halu. Nicméně stodolu kdybych sehnal za cenu kolem 500 mesicne tak bych byl spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se