Anachy Odesláno 20. Leden 2014 Sdílet Odesláno 20. Leden 2014 Josef je ještě daleko :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 20. Leden 2014 Sdílet Odesláno 20. Leden 2014 (upraveno) Já jsem se plavil včera.Fotky a videa mám na facebooku.:D Upraveno 20. Leden 2014 uživatelem fishmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misson10 Odesláno 20. Leden 2014 Sdílet Odesláno 20. Leden 2014 To Fischmaster....To je hezký..... ale jak mám vědět pod jakým jménem jsi na fb? Já tam jsem pod Milan Milda Misík... rád bych mrknul na tvoje videa.... Jak bude o víkendu víc jak 10 stupňů, tak beru gumák na slapy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 20. Leden 2014 Autor Sdílet Odesláno 20. Leden 2014 O vikendu mozna bude vic jak 10 stupnu, ale zatim to vypada, ze pod nulou :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 20. Leden 2014 Sdílet Odesláno 20. Leden 2014 (upraveno) Kawasaki Tomcat Libčice nad Vltavou. Upraveno 20. Leden 2014 uživatelem fishmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se